• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

1001 Şehir Mobilyaları Park ve Bahçe Ekipmanları

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Ahmet Fırat

reklam logosu

2008 yılında İstanbul’da kurulan1001 Şehir Mobilyaları, dinamik yapısıyla kısa sürede büyüyerek sektörde öncü firmalardan biri haline gelmiştir.

Kuruluşundan itibaren koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket eden1001 Şehir Mobilyaları;gerek üretim aşamasında, gerekse satış sonrası hizmetlerde gösterdiği sınırsız gayret ile bu memnuniyet ve güveni hak ettiğini ortaya koymuştur.

Oturma bankları, çöp kovaları, geri dönüşüm çöp kovaları, çöp ayrım üniteleri, pik döküm ürünler, dekoratif döküm çeşmeler, park ve bahçe ekipmanları, reklamlı kent mobilyaları, aydınlatma direkleri, bayrak direkleri ve reklam malzemeleri ürün portföyünün ana kalemlerini oluşturmakla beraber, müşteri talebi doğrultusunda her türlü kent mobilyası ve döküm ürünleri; projelendirip kalıp çalışması yapıldıktan sonra ahşap işleme atölyesinde, beton tesisinde, metal işleme bölümünde, pik veya alüminyum dökümhanesinde seri üretimde yapmaktadır.

Hedef müşteri alanlarımız; Belediyeler, Alışveriş Merkezleri, İnşaat Alanları, Site Toplu Konut Alanları, Park ve Bahçelerdir.

İhracat yaptığımız ülkeler arasında; Irak illeri, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Türkmenistan, Libya yer almaktadır..

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR