• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Adakçı Ramazan ( Kargı Adaklık Alınacak Yerler )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Ramazan Özdemir

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Bayram seyran demeden hayvancılıkta lider isim haline gelmek için canla başla çalışan firmamız Adakçı Ramazan birmilyonnokta.com sitesine üyedir. Bulunduğumuz bölgede hayvancılık denilince akla ilk gelen isim olan bizler, yetiştirdiğimiz hayvanların kalitesi, yetiştirilme koşulları ve profesyonel iş anlayışımız ile sektörümüzde hızla ilerlemekte ve her geçen gün daha da büyümekteyiz. Yaptığımız işin farkını ortaya koyan hayvancılık anlayışımız ile yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlamaktayız.

Hayvancılık denilince aklına gelen ilk isim olmak için özenle yetiştirdiğimiz hayvanları her zaman en kaliteli şekilde besliyor, ruhsal dengesini koruması adına açık havada ve doğal ortamda yetişmelerini sağlıyoruz. Çorum hayvancılık sektöründe küçükbaş hayvancılığın gelişmesinde aldığımız roller ile hem şehrimizde hem de ülkemizde hayvancılık sektörünün hak ettiği yeri almasını sağlıyoruz. Mutlu hayvan mutlu müşteri anlayışı ile çıktığımız bu yolda, yaptığımız işin hakkını veriyor ve her geçen gün daha çok severek işimizi ilerletiyoruz.

Hayvancılık ve besicilik sektörünün yanlış anlaşılmalara mahal vermeye çok açık olduğunun bilincinde olan bizler, tüm küçükbaş hayvan alım satımlarımızı ilgili yasaya uygun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sağlıklı ve güvenli bir ortamda büyüyen hayvanlarımız hem bayramlarınızda hem de adaklarınızda yüzünüzü güldürmek için yetiştiriliyor.

Güzide Çorum ilimizin Kargı ilçesinde yer alan tesisimizde tüm müşterilerimizin gelip hayvanlarımızı ve bulundukları ortamı kontrol etmelerine olanak sağlamakta, açık ve şeffaf bir hayvancılık anlayışı ile hizmet vermekteyiz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR