• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Çumra Taksi ( Çumra Acil Taksi )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

İsmail Çimen - Fatih Çatal

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Birmilyonnokta.com üyesi olan Çumra Taksi, Konya ilinde taksi sektöründe hizmet vermektedir. Kolay ulaşım imkanı sağlayan taksi, günümüzde büyük bir ihtiyaçtır. Biz, Konya ilinin Çumra ilçesinde, bu bölgenin güvenilir taksi firması olarak, alanında tecrübeli ekibimiz ile sizlere kaliteli bir hizmet sağlıyoruz.

İhtiyaç halinde sizlere bir telefon kadar yakınız. Klimalı ve konforlu araçlarımız ile, sizlere en kaliteli taksi hizmetini sunuyoruz. Ekibimizde yer alan şoförlerimiz; yol bilgisine hakim, deneyimli, güler yüzlü, profesyonel ve seçkin kişilerden oluşmaktadır. Bu nedenle taksi ihtiyacınız olduğunda, güvenle firmamızı tercih edebilir, bu güvenilir hizmetin tadını çıkarabilirsiniz.

7 gün 24 saat hizmetlerimizi sağlamaktayız. Bizler ulaştığınız zaman hızla aksiyon alıyor, belirttiğiniz adresten sizleri alıyor, güvenle dilediğiniz noktaya ulaştırıyoruz. Çumra ilçesinin tüm yollarına hakim şoförlerimiz, sizlere konforlu ve sorunsuz bir ulaşım hizmeti sunmaktadır. Şehir içi ulaştırma hizmetimiz olduğu gibi, şehirlerarası ulaştırma hizmetimiz de bulunmaktadır. Hizmet ücretlerimiz de oldukça ekonomiktir.

Konya taksi sektöründe hizmet vermekte olan firmamız için, müşteri memnuniyeti büyük bir önem arz etmektedir. Sizlerin memnuniyetini sağlamak, korumak, sizlere en iyi taksi hizmetini sunabilmek temel hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Temiz, klimalı ve konforlu araçlarımız, güler yüzlü, alanında uzman ve deneyimli taksi şoförlerimiz, uygun fiyat politikamız ve hızlı hizmetimiz için gönül rahatlığı ile firmamızı tercih edebilirsiniz. Hizmetlerimi öğrenmek, fiyat bilgisi almak ya da taksi hizmeti almak için bizleri arayabilirsiniz.

konya çumra otogar taksi,konya çumra otogar taksi hizmeti,konya çumra gar taksi,konya çumra gar taksi hizmeti,konya çumra çatalhöyük taksi,konya çumra acil taksi,çumra otogar taksi,çumra otogar taksi hizmeti,çumra gar taksi,çumra gar taksi hizmeti,çumra çatalhöyük taksi,çumra acil taksi,

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR