• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

İstanbul Şap Ustası

firma adresi

Adres :

Mevlana Mahallesi Azime Sokak No : 1 Daire : 2 Yenidoğan İstanbul » Sancaktepe
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Sidar Demir
firma websitesi

Web Sitesi :

firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (553) 784 25 35

İstanbul ili Sancaktepe ilçesinde siz müşterilerine hizmet veren İstanbul Şap Ustası isimli işletmemiz her zaman en kaliteli ve sorunsuz hizmeti sunarak müşterilerinin takdirini ve memnuniyetini kazanan işletmeler arasında kendisine yer bulmaktadır. İşletme olarak yerlere şap atımı, beton dökümü alanlarında hizmet sunmaktayız. Bünyemizde çalışan deneyimli, tecrübeli ve profesyonel ustalarımız sayesinde şap atım hizmetimiz sorunsuz ve kusursuz bir şekilde sizlere sunulmaktadır. İşletme olarak bünyemizde çalışan her bir usta işe alınırken denemelerden geçirilmekte ve o şekilde işe alımları gerçekleştirilmektedir. Ayrıca bu ustalara sundukları meslekte uzun yıllar boyunca sigortalı olarak çalışmış olmalarını şart olarak sunmaktayız.

İşletme olarak sunduğumuz hizmet esnasında teknolojik aletler kullanmakta ve bu aletler sayesinde şap atımı gerçekleştirdiğimiz zemini çarşaf gibi dümdüz hale getirmekte ve çok güzel bir görünüm elde etmekteyiz. Sunduğumuz şap atım hizmeti esnasında kullandığımız tüm malzemeler en kaliteli şekilde temin edilmekte ve şeffaf olacak şekilde sizlere birer birer tanıtılmaktadır. Ayrıca işletme olarak her zaman en alt sınırda fiyatlar belirlemekte ve bu fiyatlar sayesinde siz müşterilerimizin gönlünüzce hizmet almanızı ve bizlerden memnun kalmanızı sağlamaktayız. Ayrıca işletme olarak sunduğumuz hizmeti en hızlı şekilde sunmak kaydıyla sizlerin zamandan tasarruf sağlamanızı amaçlamaktayız.

Sizlerin de bu şekilde kaliteli, hızlı ve güvenli bir hizmete ihtiyacınız var ise eğer İstanbul şap ustası sektöründe hizmet veren işletmemize gelmeniz yeterli olacaktır.

BENZER FİRMALAR