• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Közz Tavuk&ızgara

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Murat Duran

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Keyf-et & Pidevilla tavuk ürünleri ve kebabın en keyifli hali artık birmilyonnokta.com hizmetinden faydalanıyor. Izgara ve mangal severlerin ortak mekanına sizleri bekliyoruz. Enfes tavuk çeşitleri, tam tadında kebaplar usta ellerde son halini alıyor dilediğiniz porsiyon ve kiloda pişiriliyor. Davet ve kutlamalarınızda mangal keyfi yaşamak istiyorsanız önceden sipariş vermeniz yeterli. Düğün, organizasyon, iş toplantıları fark etmez. Siz isteyin bizlerde taptaze etlerimizi pişirip getirelim.

Buyurun gelin mekanımıza misafir olun ve ya alo paket servisimizden anında faydalanın. Gel al servislerde ise daha avantajlı kampanyalarımız olmaktadır. Akhisar restoran türleri içinde tavuk bizden sorulur dersek abartmış olmayız. Tavuk eti nasıl baharatlanır nasıl mangalda bir ziyafete dönüşür deneyimliyorsunuz. İster porsiyon ister kilo kilo. Tavuk kanat, pirzola, incik, şinitzel, şiş hangisini isterseniz hemen sizin için pişiriyoruz. Karışık olarak ta menü oluşturuyoruz.

Değerli müşterilerimiz sadece tavuk değil köftelerimizi, sucuk köftemizi, Adana ve Urfa kebabımızı da tatmadan asla karar vermeyin. Hamburgerlerimizi mutlaka deneyin. Her bir ürünün kalite ve lezzetinden eminiz. Köfte ve kebaplarımızı kiloluk olarak sipariş edebiliyorsunuz. Hafta içi hafta sonu farklı farklı kampanyalar yapmaktayız. Genel olarak ise ürünlerimiz bütçe ve aile dostudur. İşletmemiz tüm müşterilerimize açık ve mutfağımız görünür durumdadır. İçiniz rahat bir şekilde ailenizle birlikte gelip lezzetli et ve tavuklarımızın tadını çıkarabilirsiniz. Güler yüzlü ve müşteri odaklı çalışanlarımız ile birlikte sizleri her zaman mekanımıza bekliyoruz.

www.keyfetakhisar.com

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR