• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

3301-840 No'lu Lihkab Bürosu Yenişehir

firma adresi

Adres :

İhsaniye Mahallesi Havuzlar Caddesi İlyas Yılgör Apartmanı No: 3 Daire: 2 Mersin » Akdeniz
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Mustafa Çıkcan
firma websitesi

Web Sitesi :

firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (532) 557 66 05

reklam logosu
  • firma fb

Lisanslı harita kadastro mühendislik bürosu Akdeniz Lihkab birmilyonnokta.com üyesidir. Firmamız, deneyimli kadrosu ile taşınmazlarınızla ilgili yapılacak her işlemde güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Mersin hizmet sektöründe alanında faaliyet gösteren ilk şirket olan firmamız, açıldığı günden beri güvenilir iş anlayışı ile birçok kişiye birçok farklı konuda yardımcı olmuştur. Arazinin cinsini değiştirmenize, aplikasyon krokisi oluşturmanıza, parsel yer sorgulamanıza ve hatalı blok düzeltmenize olanak sağlayan lihkab sayesinde, yaşanmak istenmeyen hak kayıpları ya da anlaşmazlıklar çok daha kolay şekilde çözüme ulaşmaktadır.

Deneyimli kadromuz ve son teknolojiye uygun ölçüm aletlerimiz ile Mersin ve çevresinde hizmet vermekteyiz. Verdiğimiz hizmetler olumsuz sonuç doğurabilecek durumları ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar içermektedir. Örneğin, kat karşılığı arsa verilerek yapılan bir anlaşmada, arsa sahibine düşen payın doğru şekilde ölçülerek karşılığının hesaplamasını yapıyoruz. Parsel ölçümü hizmetimiz ile taşınmazının tam yeri, konumu ve büyüklüğünü hesaplıyoruz. Bir taşınmazın yapılı iken yapısıza ya da yapısızken yapılı hale dönüştürmek için tapu sicili ve paftada yapılması gereken işlemleri gerçekleştiriyoruz.

Yapıların kat maliklerine geçebilmesi için, zemin ölçümü yapıldıktan sonra, parsel özellikleri ve koordinatları göz önünde bulundurularak, komşu taşınmazlara taşması ya da komşu taşınmazların taşmasını gösteren belge olan zemin tespit tutanağını hazırlıyoruz. Taşınmazın bulunduğu parselin zemindeki sınırlarının gösterilmesi işi olan yapı aplikasyon krokisi çizimi ve imar planlarına esas teşkil eden halihazır harita çizimi ile güvenilir hizmet vermek için varız.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR