• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Altınordu Aksaray Futbol Okulu ( Aksaray Futbol Okulu )

firma adresi

Adres :

Aksaray Golz Halı Saha Aksaray » Merkez
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

İbrahim Okur
firma websitesi

Web Sitesi :

firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (539) 450 14 90

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Altınordu Aksaray Futbol Okulu adlı firmamız, birmilyonnokta.com ailesinin bir üyesi olup, Aksaray ilinde spor sektöründe hizmet sağlamaktadır. Alanında profesyonel ve deneyim sahibi kadromuz ile çocuklarımıza futbol kursu veriyoruz.

Futbol, kuralları nedeni ile oldukça çabuk kavranan, hızla adapte olunan, hem eğlenceli hem de enerji attıran bir spor dalıdır. Çocuklarımızın yaşlarına göre belirli enerjiyi üzerlerinden atmaları, hem gelişimleri açısından, hem de uyku düzenleri açısından önem arz etmektedir. Bu noktada biz, alanında profesyonel, tecrübe sahibi, dinamik antrenörlerimiz eşliğinde, çocuklarımıza futbol kursu veriyoruz. Çocuklarımızın futbolu hem sevmelerini hem de detaylı bir şekilde öğrenmelerini sağlıyoruz.

Çocuklarımıza öncelikle etik ve ahlaklı bir sporcu olmayı öğretiyoruz. Bu doğrultuda hassasiyet ile aksiyon alıyoruz. Lisanslı futbolcu eğitimi, çocuk kaleci eğitimi veriyor, tüm çocuklarımızla bireysel ve özel olarak ilgileniyoruz. 5 yaştan 15 yaşa kadar gruplarımız mevcuttur.

Aksaray spor sektöründe hizmet veren firmamız, sizlerin memnuniyetini sağlamak odaklı çalışmaktadır. Çocuklarımızın okulumuzdan memnun kalmasını sağlamak temel hedefimizdir. Çocuklarımıza futbolu tüm kuralları ile detaylı olarak öğretiyor, profesyonel bir eğitim sürecinden geçiriyoruz. Alanında uzman ve deneyimli antrenörlerimiz, bireysel olarak ilgimiz, kaliteli eğitim sürecimiz, ekonomik kurs ücretlerimiz, her yaş grubuna yönelik takımlarımız için güvenle bizleri tercih edebilirsiniz. Kurs başlangıç tarihlerimiz hakkında bilgi almak, fiyat öğrenmek ya da hızla ve kolayca okulumuza kayıt olmak için bizleri iletişim numaralarımızdan arayabilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR