• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Asel Oto Kurtarma ( Ordu Oto Kurtarma )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Zeynep Biber

  • firma instagram

Oto kurtarma firmaları arasında farkını öne koyan Asel Oto Kurtarma şirketi https://birmilyonnokta.com/ üyesidir. Araçlarda meydana gelen arızaların temel sebeplerinden birisi olumsuz yol koşullarıdır. Ülkemizde ulaşım konusunda iyileştirmeler yapılsa dahi bazı bölgelerde coğrafi konumları dolayısıyla sorunlar çözülememiştir. Ordu yol yardım sektöründe doğal sebeplerden ötürü büyük bir yoğunluk yaşanmaktadır. Şirketimiz müşterilere sağladığı aile ortamını andıran samimi hizmetiyle öteki firmalardan ayrılmaktadır.

Bozuk yollar sonucunda araç sahipleri sıkça yollarda kalmaktadır. Bazen istenmeyen kazalar da yaşanmaktadır. Ekonomik ve psikolojik açıdan da zarar verici olan bu arızalarda firmamız sizlere güvenilir, dürüst ve samimi hizmeti sağlamak adına çalışmaktadır. Yaşanan maddi kayıplar göz önünde bulundurularak her bütçeye uygun hizmet sağlanmaktadır. Firmamız müşterilerin yaşadıkları sorunlara değer vererek çözücü rol almak istemektedir. Yardım kavramının her anlamda gerçekleştirilmesini hedeflemektedir. Zorlu ulaşım alanlarına karşı hızlı ulaşım sağlamak aynı zamanda biz değerli ekibimizin gurur tablosudur. Yaşanan arızalar, kazalar ve istenmeyen her türlü problemde bizlerle iletişime geçin. Sizlere probleminizi çözecek en uygun destek ekibini yollayarak herkesin memnun olmasını sağlayacağız.

Kötü aksiliklerin verdiği üzüntüye karşı güler yüzlü ekibimiz sizler için her zaman hazır beklemektedir. Hızlı desteğin yanında samimi, dürüst ve güvenilir destek bekleyen sürücülerin aradığı isim olmak adına çabalamaktayız. Sizler de yaşadığınız sorunların aile sıcaklığını veren ekibimiz tarafından düzeltilmesini isterseniz doğru adrestesiniz. Müşterilere sağladığımız kaliteli hizmetin gururuyla şirketimiz hizmetlerine devam etmektedir.

ordu merkez oto kurtarma,
ordu merkez oto yol yardım,
ordu merkez oto çekici,
ordu merkez oto kurtarıcı,
ordu merkez oto kurtarma hizmetleri,
ordu merkez araç çekme hizmeti,
ordu merkez araç kurtarma,
ordu merkez 7/24 oto kurtarma,
ordu merkez 7/24 oto yol yardım,
ordu merkez alo oto çekici,
ordu merkez alo oto kurtarıcı,
ordu oto kurtarma,
ordu oto yol yardım,
ordu oto çekici,
ordu oto kurtarıcı,
ordu oto kurtarma hizmetleri,
ordu araç çekme hizmeti,
ordu araç kurtarma,
ordu 7/24 oto kurtarma,
ordu 7/24 oto yol yardım,
ordu alo oto çekici,
ordu alo oto kurtarıcı,
firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR