• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Kartal Tarcanlar Oto Ekspertiz

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Adem Şirin & Fatih Celtik

  • firma instagram

Uzman kadromuz ve güveniliri iş anlayışımız ile hizmet veren firmamız Auto Tam birmilyonnokta.com üyesidir. Günümüzde artan ikinci el araç satışlarında yaşanan aksaklıklardan ve güvenilmez işlerden ne kadar usandığınızı biliyoruz. Artan piyasada daha hızlı iş çözümlenmesi adına üstünkörü gerçekleştirilen ikinci el araç kontrolü, alıcının maddi ve manevi zararına yol açmakta, ilerleyen dönemde hem alıcının hem satıcının başının sık sık ağrımasına sebep olmaktadır. Bu nedenle, yapılan her ikinci el araç satışında güvenilir ve tarafsız bir kişi tarafından aracın kontrol edilmesi, araçta bir değişiklik ya da tamirat varsa alıcıya iletilmesi ve piyasaya uygun bir ücret bildirilmesi zorunluluk haline gelmiştir.

Auto Tam ailesinin bünyesinde bulunan uzman çalışma arkadaşlarımız ile İstanbul otomotiv sektöründe dürüst ve güvenilir iş anlayışı ile çalışmaktayız. Güvenilir bir oto ekspertizine ihtiyaç duyduğunuz her an garantili hizmet anlayışımız ile yanınızda olmaya özen göstermekteyiz. Bilgisayarlı arıza tespiti ve check up işlemlerinin yapıldığı servisimizde, aracın değerinde işlem görmesini sağlayarak hem alıcı hem de satıcıların haklarını koruyoruz.

Son teknoloji aletlerimiz ve dürüstlük ilkesini benimsemiş ekibimizle güvenilir ticaret yapılması için çalışmaktayız. İkinci el araç piyasasının değerinde yapılan işlerle daha da büyüyeceğini biliyoruz. Ne kadar çok güvenilir işlem yapılırsa, o kadar hızlı ve doğru büyüme gösterecek olan bu piyasada, yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı ve kaliteli hizmet vererek her geçen gün adımızdan daha çok söz ettirmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

istanbul kartal tarcanlar oto ekspertiz,istanbul kartal tarcanlar ekspertiz,istanbul kartal tarcanlar ekspertiz firması,istanbul kartal tarcanlar ekspertiz servisi,istanbul kartal tarcanlar oto ekspertiz servisi,istanbul kartal tarcanlar oto ekspertiz firması,istanbul kartal en yakın tarcanlar ekspertiz,kartal tarcanlar oto ekspertiz,kartal tarcanlar ekspertiz,kartal tarcanlar ekspertiz firması,kartal tarcanlar ekspertiz servisi,kartal tarcanlar oto ekspertiz servisi,kartal tarcanlar oto ekspertiz firması,kartal en yakın tarcanlar ekspertiz,istanbul tarcanlar oto ekspertiz,istanbul tarcanlar ekspertiz,istanbul tarcanlar ekspertiz firması,istanbul tarcanlar ekspertiz servisi,istanbul tarcanlar oto ekspertiz servisi,istanbul tarcanlar oto ekspertiz firması,istanbul en yakın tarcanlar ekspertiz,

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR