• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Aydın Halı Yıkama Eyüp

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Kamuran Arslan

  • firma instagram

Aydın Halı Yıkama olarak; halı yıkama ve temizleme konusunda sektöründe lider ve öncü firma olarak sizlere hizmet veriyoruz. İstanbul Eyüp’te kaliteli bir şekilde hizmet veren mobilya yıkama firmamız, hijyenik temizleme ve uygun fiyatları tek çatı altında sizlere sunmaya devam ediyor. Uzun süredir siz değerli müşterilerimize kaliteli bir şekilde hizmet vermekte olan firmamız, uzman ve bir o kadar da alanında deneyimli kadrosuyla işini en iyi şekilde yapmaya devam ediyor. Yüksek kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ve hizmet aşamasındaki titizliğimizle diğer işletmelerin arasından öne çıkan firmamız, sizlere güvenilirlik ve yüksek kalite hissiyatını başarılı bir şekilde vermeye devam ediyor. Sürekli kendini geliştiren ve modern çağa ayak uyduran çalışan kadromuzla tempolu bir şekilde işlerimizi hallediyor ve kendimizi sürekli olarak yenilemeye etmeye devam ediyoruz.

Halı yıkama ve temizleme konusunda tecrübeli ve evinize kadar gelen servis ekibimizle birçok halı temizleme faaliyetlerini sizler için yapıyoruz. Halı yıkama, kurutma ve temizleme gibi birçok hizmetimizle siz değerli müşterilerimizin uğrak mekanı olmaya devam ediyoruz.

Aydın Halı Yıkama, genç ve azimli çalışma kadrosu ve güler yüzlü hizmetleriyle evinize ve iş yerlerinize kadar gelerek çeşitli halı yıkama işlemlerinizi pratik ve hızlı bir şekilde yapmaya devam ediyor. Her geçen gün sizlerden aldığımız yorumlar ve eleştiriler ışığında kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. İstanbul Eyüp Halı Yıkama şubemizde siz müşterilerimizin hizmetinde olmaktan onur duyuyoruz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR