• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Bahçe Harita

firma adresi

Adres :

Saraç İlyas Mahallesi Özdemir Sokak No: 12 Daire 10 Edirne » İpsala
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Yaşam Bahçe
firma websitesi

Web Sitesi :

firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (544) 647 12 65

Bahçe Harita olarak birmiyonnokta.com adresinde sizlere hizmet vermekteyiz. İnşaat ve yapı sektörünün olmazsa olmaz yardımcı kolu harita mühendisliğidir. Harita mühendisliği hem arsa hem inşa öncesi ve sonrası yapı işlemlerinde son derece ihtiyaç duyulan bir sektördür. Fakat firma seçiminde dikkatli olma ve en doğru seçimi yapmak gerekir. Bizler sektörde uzun yıllardır hizmet vermekteyiz ve bu alanda oldukça tecrübeliyiz. Firma olarak müşterilerimize en doğru ölçümleri yapma vaadi veriyoruz. Ölçümlerimizde hassas ve dikkatli bir tutum ortaya koyuyoruz. Bu sayede herhangi bir sapma olmasının da önüne geçmiş bulunuyoruz. Sizlere hem arsalar için hem de yapılar için ölçüm hizmeti sunduğumuz gibi danışmanlık konusunda da hizmet vermekteyiz.

Edirne hizmet sektöründe harita mühendisliği alanında en çok tercih edilen firmaların başında yer almaktayız. Bunun sebebi ise hizmet politikamızın yanı sıra işimize olan bağlılığımızdır. İşimiz en doğru şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Bunun için gerekli olan tüm yasal prosedürlere uymaktayız ve mevzuatın çizdiği sınırlar içinde işlem yapmaktayız.

Sizlere haritalama alanında pek çok farklı hizmeti bir arada sunmaktayız. Arsa ölçümü ve halihazır harita hazırlama hizmetlerimiz bunlara örnek verilebilir. Ayrıca yapı aplikasyon krokisi hazırlama ve röperli kroki hazırlama konusunda da deneyimli ve de bilgiliyiz. Hem yapılarınız için hem de arsa arazileriniz için ihtiyacınız olan harita mühendisliği hizmetini bizi tercih ederek en kaliteli şekilde alabilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR