• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Bpm Psikoteknik Merkezi

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Yasemin Özen

  • firma instagram

Psikoteknik belgesi, mesleki sürücü adaylarının veya hali hazırda araç kullanan kişilerin fiziksel ve psikolojik durumlarının araç kullanımına uygun olup olmadığını gösteren belgedir. Yasal kurallar gereği kurallara uymama durumunda ehliyetleri alınmış kişilerin bedensel ve psikolojik yeteneklerinin uygunluğu kontrol edilir. Kuralların ihlali bu yeteneklerdeki eksiklerden dolayı olabilir.

Merkezimizde uyguladığımız test ile ruhsal ve bedensel sağlığınızın sürücü olmaya uygunluğunu ölçen yetkilimiz psikolog Yasemin Özen hanımdır. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış belgenizi testten başarı ile geçmeniz durumunda alabilirsiniz.

Ağır vasıta araç, uzun yol sürücülerin ve yolcu taşıyan araçları kullanan sürücülerin mesleğe uygun olup olmadığını belirlemek, kişilerin mesleği yapıp yapamayacağına dair kararı verebilmek için psikoteknik testler uygulanmalıdır. Merkezimize başvuran kişiler, psikoloğumuz eşliğinde yaptığı uygulamalardan geçerek belgeyi alabilir. Psikoteknik merkezimizde ALG trafikent psikoteknik değerlendirme sistem cihazı kullanılarak testler tamanlanır.

Kurucu ve yetkili psikoloğumuz, Maltepe Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) Lisans mezunudur. 2011 yılından beri aldığı eğitimler en yetkin değerlendirmeleri ve raporlamaları merkezimizde gerçekleştirmektedir. İstanbul eğitim alanında uyguladığımız teknoloji, güncel kuralları takibimizle Bpm Psikoteknik Merkezi olarak yerimizi aldık. Gönül rahatlığıyla trafiğe yeniden çıkabilmek, yollardaki mesleğinizi yapabilecek yetilerde olduğunuzu yasal yollarla kanıtlamak için belgenizi mutlaka almalısınız. Uygulanılan tekniklerle becerileriniz bir saat içinde hem test edilir hem de belgeniz size verilmeye hazır olur. Daha fazla bilgi almak için bizlere telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR