• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Can Besicilik ( Yenimahalle Adaklık Alınacak Yerler )

firma adresi

Adres :

Yakacık Hayvan Pazarı No: 24 Ankara » Yenimahalle
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Abdullah Can
firma websitesi

Web Sitesi :

firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (534) 065 83 03

  • firma instagram

Ankara'nın sayılı besicilik firmalarından Can Besicilik birmilyonnokta.com ortaklığı ile güncel tüm bilgilerini sizinle paylaşıyor. Yaptığımız işin öneminin farkında olarak hayvanların doğru şartlarda doğru yemlerle sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlıyoruz. Hem hayvanların sağlıklı olmasını hem de hayvan satın alacak müşterilerimizin memnun olmasını sağlamak için yıllardır bu işte emek vermiş çalışanlarımız ile faaliyetteyiz.

Ankara hayvancılık piyasasında uzun süredir müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Kuzu, keçi, oğlak ve koyun satışımız vardır. Yaş ve kilo bilgileri sizlerle satış işlemleri öncesinde paylaşılmaktadır. Doğru ve bilinçli olarak beslenen hayvanlardan alınan verim, çıkan et miktarı çoğalmakta ve kalitesi artmaktadır. Sadece beslemek değil ihtiyaç halinde herhangi geçici sağlık sorunlarını da tecrübe ve bilgi birikimimizle çözüme kavuşturuyoruz.

Hayvanın cinsine göre uygulanan bakım işlemleri sorumlu personelimizin sağladığı hijyenik şartlarda gerçekleşmektedir. Sadece Kurban Bayramı dönemi değil yılın her dönemi satışımız vardır. Adak kurbanı, şükür kurbanı satın alabiliyorsunuz. Arzu ettiğiniz kalitede olan tarafımızdan yeterince semirtilen hayvanlarımızın sağlık koşulları denetimlerinden tam not almıştır. İnsan sağlığı için hijyen ve sağlık koşullarının öneminin daha çok arttığı bu dönemde gerekli çalışmaları titizlikle sürdürmekteyiz.

Yılın her dönemi ihtiyacınız kadar ve istediğiniz türde hayvanımızı gelip yerinde görebilirsiniz. Bilgi almak ve soru sormak için besicilerimiz size her zaman yardımcı olacak sizi en doğru işleme yönlendirecektir. Satın alma işlemlerinizden önce lütfen bizimle iletişime geçip uygun fiyatlarımız hakkında bilgi alınız.

yenimahalle kurbanlık satışı,yenimahalle kurbanlık alınacak yerler,yenimahalle kurbanlık nereden alınır,yenimahalle küçükbaş kurbanlık alınacak yerler,yenimahalle küçükbaş kurbanlık nereden alınır,yenimahalle adaklık alınacak yerler,yenimahalle adaklık nereden alınır,yenimahalle adaklık satış fiyatları,yenimahalle kurbanlık kesimi,yenimahalle kurbanlık kesim hizmeti,yenimahalle kurbanlık kesim firması,yenimahalle kurbanlık kesim firmaları,yenimahalle kurbanlık kesim fiyatları,yenimahalle adaklık kesim hizmeti,yenimahalle adaklık kesim firması,yenimahalle adaklık,

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR