• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Antalya Can Tesisat (antalya Su Tesisat Tamircisi)

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Hamza Can

reklam logosu
  • firma fb

Tesisat ve bakım onarım sektöründe firmamız sizlerin yanında olmaya devam etmektedir. Kombi peteklerinizi sökmeden temizliğini en kaliteli şekilde yapmaya gayret etmekteyiz. Isınmayan peteklerden veya az ısınan ve buna rağmen yüksek faturalardan şikayetçi kişilerseniz firmamız bütün bunlara bir dur demeye çalışmaktadır. Teknolojik makinelerimizle petekleriniz hızlı bir şekilde temizlenir ve artık bu sorunlardan kurtulursunuz. Diğer taraftan makine ile peteklerinize ilaçlama işlemleri de uygulamaktayız. Peteklerinizin altı veya üstü tam olarak ısınmıyorsa, özel kimyasal cihazlarla peteklerinizin temizliğini yapmaktayız.

Antalya tesisat bakım ve onarım sektöründe sizlerin yanında olan firmamız elinden geleni yapmakta ve müşterilerini mutlu etmektedir. Kombilerinizde yaşanan sürekli arızalara artık firmamızla birlikte bir son verebilirsiniz. Bizler var gücümüzle çalışarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak sizlere yardımcı olmaya gayret etmekteyiz.

Her geçen gün daha da profesyonel hale gelen firmamız bu konumunu yeterli bulmamakta ve her geçen gün başarılarına bir yenisini eklemeye çalışmaktadır. Firmamızla sizler de mutlu mesut bir şekilde ısınmanın farkına varabileceksiniz. Herhangi bir arıza zamanında hemen firmamızı aramanız yeterli olacaktır bizler en hızlı çalışmalarımızla sizlere aradığınız hizmeti vermeye çalışıyoruz. Firmamıza en kısa zamanda ulaşabilirsiniz. İletişim numaralarımızdan bizleri arayabilirsiniz. Web sitemizden bizlere ulaşabilirsiniz. Ve merak ettiklerinizi müşteri danışanlarımıza sorabilirsiniz. Kış günlerinizin vazgeçilmeziniz olan kombilerinizin bakımını kaliteli bir firma ile yaptırmalısınız ve firmamız bu konuda elinden geleni yapmaktadır.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR