• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Cebeci Optik

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Optisyen Ercan Cebecioğlu

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

İnsan organları arasında gözlerimiz, çok büyük öneme sahiptir. Gözlerimiz sayesinde televizyon seyredebiliriz, güzel bir manzaraya bakabiliriz, aşkımızı sevdiklerimize yansıtabiliriz. Bu yüzdendir ki gözlerimizin sağlığı en mühim konuların başında gelmektedir. İşte işletme olarak bizler de siz değerli müşterilerimize gözlerinizin net bir şekilde görmesi için İstanbul alışveriş sektörü çerçevesinde hizmetlerimizi sunmaktayız.

Alanında profesyonel olan ekip arkadaşlarımız ile bu sektörde öncü bir firma olduğumuz için sizlere kolaylıkla yardımcı olabiliyoruz. İşletmemizin bünyesinde istediğiniz tarzda gözlük modellerimizin bulunduğuna dair hiç şüpheniz olmasın. Farklı gözlük ve lens numaraları ile en büyük destekçiniz olma yolunda adımlarımızı daima sağlam bir şekilde atıyoruz. Değişik lens modellerinin de firmamızda çeşitlilik gösterdiğini bilmenizi isteriz. Aynı zamanda çocuklarınıza özel olarak tasarlanmış gözlüklerimizde mevcuttur.

Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için de sizler için farklı stillerde güneş gözlüklerini temin etmekteyiz. Her renkten güneş gözlüğünün var olduğundan emin olabilirsiniz. Sizlere en kaliteli ve en verimli hizmeti sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız.

Ayrıca, bütün bu hizmetlerimizden herkes yararlanabilsin diye en makul fiyat politikasını izleyen firmamız, gözleriniz için en büyük yol arkadaşıdır. Sürekli bir şekilde büyümekte olan işletmemiz daima en iyi hizmeti sergilemek için elinden geleni ardına koymamaktadır.

Son olarak firmamızı var olan sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. Şimdiden bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR