• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Çe - Ka Halı Yıkama Fabrikası

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

İbrahim Tutgaç

reklam logosu
  • firma fb

Çeka Halı Yıkama Fabrikası birmilyonnokta.com üyesidir. Temizlik bir ihtiyaçtır. Temizlik sayesinde nesnelerin, eşyaların üzerindeki tozlar, bakteri ve virüsler gider. Düzenli olarak temizlenmesi gereken eşyaların başında halılar gelir. Zemin üzerine serilip güzel bir görünüm elde etmek amacıyla kullanılır. Ve devamlı kullanılan, ayakaltında duran halıların içinde bir süre sonra bakteriler, virüsler, mikroorganizmalar tutunur. O sebeple profesyonel bir yardım alarak halılarınızı temizletmeniz önemlidir.

İstanbul hizmet sektöründe yer alan firmamız, bu ihtiyacı karşılamak için kurulmuştur. Halıların dokusu da yıkama şeklini değiştirir. Mesela hassas el dokuması bir halınız varsa kullanılan deterjana, kalitesine ve uygulamaya dikkat etmek gerekir. Halı yıkama firması olarak halıların yapısına uygun en doğru yöntemi seçen, alanında uzman çalışanlarımız dikkatli ve özenli bir hizmet verir. Bu işin özünü tarif edecek olursak dikkat, özen ve titizliktir.

Aynı zamanda fabrikamızda yorgan ve battaniye yıkamaktayız. Yıkama makinesinde uygun devirde tamamen bitkisel şampuanlarla yıkamakta olduğumuz yorgan ve battaniyeyi doğru sıkma işlemi yaparak kurutmaya alıyoruz. Sonrasında paketleyerek teslim işlemine geçiyoruz. Koltuk yıkamaya gelince alanında tecrübeli elemanlarımız yerinde yıkamaya gitmektedir.

Verdiği hizmette en iyisini yapmaya gayret eden personelimiz kaliteli ürünler kullanır. İşimizi yaparken en büyük hedefimiz müşterimizin memnuniyetidir. Yüzde yüz kuruma yapmadan ürünleri asla teslim etmeyiz. Çünkü kurutma işlemi işimizin en önemli adımıdır. Nemli kalan ürünler büyük sorunlara yol açabilir. O sebeple uzman personelimiz bütün aşamaları titizlikle takip eder ve ürünleri adresinize teslim edene kadar bu özen devam eder.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR