• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Ceyhan Aba Oto Kurtarma ( Ceyhan Bölge Trafik )

firma adresi

Adres :

Büyük Mangıt Mahallesi Adana » Ceyhan
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Türker Aba
firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (536) 478 87 87
firma wp

Whatsapp 2:

0 (551) 013 28 89

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Ceyhan Aba Oto Kurtarma ‘ya hoş geldiniz! Adana'nın önde gelen oto kurtarma servisi olmaktan gurur duyuyoruz ve firmamız birmilyonnokta.com üyesidir. Deneyimli teknisyenlerden oluşan bir ekip olarak, bölgedeki araçlarıyla sorun yaşayan sürücülere 7/24 yol yardımı sağlıyoruz. Çekme, takviye, lastik değişimi veya daha karmaşık bir şeye ihtiyacınız olsun, size yardımcı olmak için buradayız. Misyonumuz sizi mümkün olduğunca hızlı ve güvenli bir şekilde yola geri döndürmektir. Ekibimiz kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti sağlamayı taahhüt eder. Uzmanlığımız ve son teknoloji ekipmanlarımızla, aracınızın emin ellerde olduğundan emin olabilirsiniz.

Ceyhan Aba Oto Kurtarma olarak yol yardım ihtiyacının her zaman ve her yerde ortaya çıkabileceğini biliyoruz. Bu nedenle Adana ve çevresindeki üyelerimize gece gündüz demeden 7/24 yardım sağlıyoruz. Deneyimli ve sertifikalı teknisyenlerden oluşan bir ekibimiz var ve üyelerimize her konuda yardımcı olmaya her zaman hazırız. Adana oto kurtarma olarak, hizmetlerimiz arasında patlak lastik değişimi, akü takviyesi, gaz dağıtımı ve çok daha fazlası yer alıyor. Üyelerimizin her birinin bizimle güvenli ve keyifli bir deneyim yaşamasını sağlamak için çalışıyoruz.

Mümkün olan en iyi hizmeti sunma taahhüdümüz, bizi bölgedeki diğer şirketlerden ayıran şeydir. Üyelerimizin ihtiyaç duydukları yardımı hızlı ve verimli bir şekilde almalarını sağlamak için ekstra yol kat ediyoruz. İster patlak bir lastiği değiştirmek gibi basit bir görev olsun, ister araç arızasını teşhis etmek gibi daha karmaşık bir şey olsun, yardım etmek için buradayız.

adana ceyhan oto kurtarma,
adana ceyhan yol yardım,
adana ceyhan 7/24 oto çekici,
adana ceyhan oto çekici,
adana ceyhan akü takviye,
adana ceyhan 7/24 yol yardım,
adana ceyhan alo yol yardım,
ceyhan oto kurtarma,
ceyhan yol yardım,
ceyhan 7/24 oto çekici,
ceyhan oto çekici,
ceyhan akü takviye,
ceyhan 7/24 yol yardım,
ceyhan alo yol yardım,
firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR