• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Çidem Taptık Beauty ( Çankaya Protez Tırnak Uzmanı )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Çidem Taptık

reklam logosu
  • firma instagram

Güzellik ve kişisel bakım alanında başarılı işleriyle tanınan Çidem Taptık Beauty, birmilyonnokta.com çatısı altında her geçen gün gelişmeye devam etmektedir. Verdiği hizmetlerin kalitesinden asla ödün vermeyen, son trendleri, modayı sıkı takip eden salonumuz, Ankara güzellik merkezi sektörünün gözde isimlerindendir.

Bakımına her daim önem veren, günün her saatinde güzelliğinin ön planda olmasını isteyen hanımlarımıza profesyonel kalıcı makyaj uygulayarak istek ve taleplerini tam anlamıyla karşılamaktayız. Profesyonel dermapen cilt bakımlarımızla tüm müşterilerimizin pürüzsüz bir cilde sahip olması için çalışıyoruz. Aynı zamanda cilt akne tedavimiz de mevcuttur.

Cildi kadar fiziğine de önem veren düzgün vücut hatlarına sahip olmak isteyen hanımlarımıza uyguladığımız g5 masajı ile bölgesel incelmede mükemmel sonuçlar almaktayız. İnce ve seyrek kirpiklere uyguladığımız ipek kirpik ve kirpik lifting uygulamamızla gözleriniz daha etkileyici görünmekte, yüzünüz daha canlı olmaktadır.

Titiz ve hijyenik ortamda sunduğumuz manikür ve pedikür işlemlerimizle el ve ayaklarınıza mükemmel bakım yapmış oluyoruz. Aynı zamanda profesyonel manikür ustalarımızın uyguladığı protez tırnaklarla elleriniz daha zarif bir görünüme kavuşmaktadır. İstenmeyen tüylerden kurtulmanız için buz lazer epilasyon ve ağda işlemlerimiz, alanında uzman ekip arkadaşlarımız tarafından uygulanmakta ve kusursuz sonuçlar alınmaktadır. Tüm hizmetlerimiz kaliteli olduğu kadar hızlı oluşu ile de ilgi çekmektedir. Müşterilerimizi fazla bekletmeden istedikleri ideal görüntüye kavuşturmaktayız. Kazandığımız müşteri memnuniyeti sonucunda daha da büyümeye ve hizmet alanlarımızı genişletmeye devam ediyoruz.

www.neatcal.com/cidembeauty/

çankaya cilt bakımı,çankaya cilt bakım merkezi,çankaya cilt bakım işlemleri,çankaya cilt bakım uzmanı,çankaya cilt bakım fiyatları,çankaya cilt gençleştirme,çankaya cilt gençleştirme işlemeleri,çankaya cilt sıkılaştırma,çankaya cilt sıkılaştırma işlemleri,çankaya cilt leke bakımı,çankaya cilt akne bakımı,çankaya cilt temizliği,çankaya cilt toparlama,çankaya cilt toparlama işlemleri,çankaya cilt toparlama merkezi,çankaya cilt ütüleme,çankaya dermapen,çankaya dermapen cilt bakımı,çankaya dermapen cilt bakım fiyatları,çankaya kalıcı oje uygulaması,çankaya kalıcı oje işlemleri,çankaya kalıcı oje merkezi,çankaya kalıcı oje uzmanı,çankaya kalıcı oje modelleri,çankaya kalıcı oje salonu,çankaya kalıcı oje bakımı,çankaya protez tırnak uygulaması,çankaya protez tırnak işlemleri,çankaya protez tırnak merkezi,çankaya protez tırnak uzmanı,çankaya protez tırnak modelleri,çankaya protez tırnak salonu,çankaya protez tırnak bakımı,ankara çankaya cilt bakımı,ankara çankaya cilt bakım merkezi,ankara çankaya cilt bakım işlemleri,ankara çankaya cilt bakım uzmanı,ankara çankaya cilt bakım fiyatları,ankara çankaya cilt gençleştirme,ankara çankaya cilt gençleştirme işlemeleri,ankara çankaya cilt sıkılaştırma,ankara çankaya cilt sıkılaştırma işlemleri,ankara çankaya cilt leke bakımı,ankara çankaya cilt akne bakımı,ankara çankaya cilt temizliği,ankara çankaya cilt toparlama,ankara çankaya cilt toparlama işlemleri,ankara çankaya cilt toparlama merkezi,ankara çankaya cilt ütüleme,ankara çankaya dermapen,ankara çankaya dermapen cilt bakımı,ankara çankaya dermapen cilt bakım fiyatları,ankara çankaya kalıcı oje uygulaması,ankara çankaya kalıcı oje işlemleri,ankara çankaya kalıcı oje merkezi,ankara çankaya kalıcı oje uzmanı,ankara çankaya kalıcı oje modelleri,ankara çankaya kalıcı oje salonu,ankara çankaya kalıcı oje bakımı,ankara çankaya protez tırnak uygulaması,ankara çankaya protez tırnak işlemleri,ankara çankaya protez tırnak merkezi,ankara çankaya protez tırnak uzmanı,ankara çankaya protez tırnak modelleri,ankara çankaya protez tırnak salonu,ankara çankaya protez tırnak bakımı,

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR