• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Divan Çorba Sulu Yemek Evi ( Didim Alo Paket Döner Siparişi )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

İsmet Turgut

Aydın Didim’de birmilyonnokta.com üyesi olarak çalışmalarına devam eden Divan Çorba Sulu Yemek Evi işletmemiz geniş menüsü, kaliteli hizmeti ve güvenilir çözümleriyle öne çıkmaktadır. Yeme, içme ve eğlence en temel ihtiyaçlar olmanın çok daha ötesinde öneme sahiptir. Geleneğimize göre yemek kültürümüz çok zengindir ve en özel davetlerin, en güzel günlerin ayrılmaz parçaları lezzetlerimizdir.

Aydın ev yemeği sektörünün liderlerinden birisi olarak bizler uzun yıllardır aktif görev alıyor, her güne sımsıcak, taptaze, lezzetli menüler oluşturuyoruz. Onlarca farklı menümüzün tamamında kaliteden ödün vermiyor, kalite standartlarımızı en üst seviyede tutmak adına malzeme tedarikinden itibaren hassasiyeti elden bırakmıyoruz. En doğal, en sağlıklı, en kaliteli, en güvenilir ve en lezzetli malzemeleri alıyor, güvenli, steril ortamlarda muhafaza ederek ustalarımızla buluşturuyoruz.

Her biri alanında deneyim sahibi, işini özveriyle yapan, bilgi birikimi yüksek, kendini sürekli geliştiren ve çözüm odaklı bir kadroyla çalışıyoruz. Gerek ustalarımızla gerekse servis elemanlarımızda güler yüzlü hizmet ayrıcalığını bütün misafirlerimize sunuyoruz. Kahvaltıdan akşam yemeklerine kadar günün her saatinde, severek tüketebileceğiniz onlarca farklı menüyle öne çıkıyoruz.

İşletme olarak bütün damak zevklerine hitap etmek yerine damak zevkine değer verenleri odak haline getiriyoruz. Başka hiçbir yerde tadamayacağınız çok sayıda ürünümüzü işletmemiz bünyesinde servis ettiğimiz gibi ev ve işyerlerinize de ulaştırıyoruz. Mercimek çorbası, ezogelin çorbası, yöresel çorbalar, makarna, tavuk döner ve dahasını sunuyoruz.

aydın didim alo paket çorba siparişi,aydın didim çorba içilecek yerler,aydın didim en yakın çorba salonu,aydın didim kelle paça çorbası siparişi,aydın didim kelle paça nerede içilir,aydın didim tavuk döner,aydın didim tavuk döner siparişi,aydın didim tavuk döner salonu,aydın didim alo paket döner siparişi,aydın didim tavuk dürüm siparişi,aydın didim antakya usulü döner siparişi,aydın didim meşhur çorba salonu,aydın didim en yakın çorbacı,aydın didim lezzetli çorba salonu,didim alo paket çorba siparişi,didim çorba içilecek yerler,didim en yakın çorba salonu,didim kelle paça çorbası siparişi,didim kelle paça nerede içilir,didim tavuk döner,didim tavuk döner siparişi,didim tavuk döner salonu,didim alo paket döner siparişi,didim tavuk dürüm siparişi,didim antakya usulü döner siparişi,didim meşhur çorba salonu,didim en yakın çorbacı,didim lezzetli çorba salonu,

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR