• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Doğum Günü Konseptim ( Küçükçekmece Maket Pasta Siparişi )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Adem Tüzen - Bahar Tüzen

reklam logosu
  • firma instagram

Özel günler ve kutlamalarınızda aradığınız tüm güzellikleri bulabileceğiniz Doğum Günü Konseptim firması birmilyonnokta.com sitesinin üyelerinden biridir. Özel eski zamanlardan buyana insanların daha mutlu daha huzurlu hissettikleri anlardır. İnsanlar tarih boyunca doğum, evlilik, anma, kutlama gibi çeşitli tarihleri özel günlere dönüştürerek hep birlikte anmışlardır. Doğum şüphesiz insana verilmiş en güzel armağanların başında gelmektedir. Kişinin en özel günlerinin başında gelen doğum yıldönümleri doğum günleri olarak anılmaktadır.

Doğum günleri kimi zaman sürpriz bir kutlama şeklinde yapılırken, kimi zamanda özenle hazırlanılarak bu kutlama için tahsis edilmiş olan özel mekânlarda gerçekleştirilmektedir. Firmamız Doğum Günü Konseptim olarak bizde doğum günleri başta olmak üzere, nikah, düğün, kına, baby shower, açılış, defile, tanıtım, gala, toplantı ve davetlerinize özel pastalar hazırlayarak sizlere sunuyoruz. Yapacağınız kutlama ve organizasyonun anlam ve önemine göre hazırlanan ürünlerimiz sayesinde hem size hem de davetlilerinize unutulmayacak mutlu anlar yaşatıyoruz. İstanbul hizmet sektöründe sizlere gururla hizmet veren firmamız en kaliteli ürünleri, bütçe dostu en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktadır.

Doğum Günü Konseptim olarak kaliteden asla ödün vermeden ürettiğimiz ürünlerimizi kapınıza kadar getiriyoruz. Müşteri sipariş hattından vereceğiniz siparişlerinizi en kısa sürede hayata geçiriyor ve herhangi bir sürprizle karşılaşmanıza asla izin vermiyoruz. İstanbul’un her yerine maket pasta kiralama hizmetleri veren firmamız siz değerli müşterilerine hizmet vermekten mutluluk duymaktadır. Sizde özel günleriniz için bizi tercih edin, rahat edin.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR