• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

Duru & Naz Kuaför ve Güzellik Salonu ( Keçiören Şentepe Kuaför )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Derya Kaçan

reklam logosu
  • firma instagram

Firmamız Ankara güzellik merkezi sektöründe siz değerli kadın müşterilerimize güzellik, bakım ve estetik alanlarında hizmet vermektedir. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaya sahip her biri kendi alanında uzman çalışma kadromuz ile kişisel bakım, güzellik ve estetik konularındaki yenilik ve gelişmeleri yakından takip ederek siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Bununla birlikte tesettür gelin başı, nişan başı, kına türban tasarımı gibi özel günlerinizde uyguladığımız modern ve estetik şal ve türban tasarımlarımız ile sektörde fark yaratmaktayız. Firma olarak amacımız profesyonel bir hizmet sunarak müşterilerimizin en güzel ve en unutulmaz anlarına onları mutlu, mesut ve huzurlu bir şekilde hazırlamak ve gözlerindeki mutluluğa ortak olmaktır.

Firmamız siz değerli misafirlerimize kapılarını açtığı günden bu güne kadar müşterilerimizin istek, beklenti ve arzularına göre hareket etmiştir. Dolayısıyla salonumuzda havuz ve deniz suyuna dayanıklı ipek kirpik uygulaması, medikal yöntemler kullanılarak manikür ve pedikür uygulaması, alanında uzman çalışma personelimiz tarafından kişiye özel uygulanan porselen makyaj ve dermokozmetik ürünler kullanılarak cilt bakım hizmetleri geniş bir yelpazede sunulmaktadır.

Firma olarak sektöre adım attığımız günden beri müşterilerimiz ile karşılıklı güven anlayışı doğrultusunda adımızdan sıklıkla söz ettirdik. Müşterilerimizin takdiri bizim en büyük gururumuzdur. Dolayısıyla amacımız müşterilerimizin en güzel anlarında onların mutluluk ve heyecanlarına ortak olmak. Faaliyet alanımızdaki tasarım ve uygulamalar ile sektörde en üst sırada yer almak.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR