• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

Duygu Dijital ( Kızılay Fotoğrafçılık )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Nevzat Kandemir

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Çalışma saatleri : 07 :00 - 20:00

Pazar Günleri Hizmet vermekteyiz...

Duygu Dijital olarak; sektörümüzde öncü ve lider bir firma olarak sizlere hizmet vermekten büyük gurur ve onur duyuyoruz. Fotoğrafçılık sektöründe en yenilikçi ve en modernize firmalardan birisi olan Duygu Dijital; Ankara Çankaya Stüdyo ve Fotoğrafçılık şubesi ile fotoğrafçılık ve stüdyo çalışmaları konusunda alanında en başarılı firmalardan birisidir. Uzman ve güler yüzlü çekim kadromuz ile profesyonel bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknolojideki gelişmeleri pek yakından takip ederek modernize bir çalışma şekli ile her geçen gün kendimizi daha iyiye ve de daha yeniye hazırlamaya devam ediyoruz. Bu sayede; sizlere ve sevdiklerinize daha güzel bir şekilde fotoğrafçılık hizmeti verebiliyor ve üstün kalitemizden asla ödün vermiyoruz.

Fotoğraf ve çekim teknikleri konusunda uzmanlaşmış ekip kadromuz; sizlere vesikalık foto çekimi, biyometrik fotoğraf çekimi ve toplu foto çekimleriniz konusunda en güzel şekilde hizmet vermeye çaba göstermektedir. Ayrıca okullar ve çeşitli kurum ve firmalar için özel toplu foto çekimleri uygulamalarımız da zengin hizmet yelpazemiz içerisinde yer almaktadır.

Uzun yıllardır başarılı bir şekilde sunduğumuz üstün kalite hizmetlerimizi; uluslararası yüksek kalite standartları çerçevesinde sizlere ulaştırıyoruz. Alanında uzman ekip elemanlarımız ve teknik kadromuz ile sürekli güncel tutulan fotoğrafçılık envanterimiz ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız bu şekilde tüm hızıyla devam edecek ve sunduğumuz üstün kalite standartlarından ödün vermemeye çaba sarf edeceğiz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR