• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Kardeşler Oto Kurtarıcı ( Ataşehir 7/24 Çekici )

firma adresi

Adres :

- İstanbul » Ataşehir
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Ömer Çelik
firma websitesi

Web Sitesi :

firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (505) 110 83 34
firma wp

Whatsapp 2:

0 (542) 180 96 53

  • firma instagram

İstanbul ili Sancaktepe ilçesinde hizmet veren işletmemiz Eylül Oto Kurtarıcı Çekişici olarak aynı zamanda birmilyonnokta.com üyelerinden bir tanesi olarak bulunmaktayız. Sizlere sunduğumuz hizmet çok önemli bir hizmettir. Araçlarınız, otomobilleriniz ile arıza sonucu veya kara, çamura saplanma sonucu yolda kalabilirsiniz. Biz işletme olarak bu noktada devreye girerek sizlere yardım etmekte ve içinde bulunduğunuz durumdan sizleri kurtarmaktayız.

Bünyemizde bulunan çekici araçlarımız sayesinde sizlere son derece kaliteli bir hizmet vermekteyiz. Bizlere ulaşarak attığınız konuma en hızlı şekilde gelmek kaydıyla araçlarınızı deneyimli şoförlerimiz yardımıyla kurtarmaktayız. Şoförlerimizin şoförlük konusunda son derece tecrübeli olmaları sayesinde olay yerine en hızlı şekilde varmaktayız. Ve yine aynı tecrübe sayesinde araçlarınızı çekici ile nakliyesini sağlarken en ufak bir sorun yaşanmamaktadır.

Çekici araçlarımızın periyodik bakımları ve halat, zincir bakımları zamanında yapılmaktadır. Araçlarınızın bu zincir ve halatlar yardımıyla kurtarıldığı için bu halat ve zincirlerin bakımı çok önemli bir noktada yer almaktadır. Ayrıca bu çekici ve halatların çekilmesi konusunda çalışan makara sistemlerinin de bakımları oldukça önemlidir. Araçlarınızın ağırlığını kaldırabilecek güçte olması gerekmektedir. Bu sebeplerden dolayı tüm bakımları zamanında yapmaktayız.

Sizlerin de İstanbul oto kurtarma sektöründe hizmete ihtiyacınız olursa eğer mutlaka işletmemizden hizmet almalısınız. Sunduğumuz kaliteli ve tecrübeli hizmetten dolayı çok memnun kalacağınıza ve asla pişman olmayacağınıza söz veriyoruz. Sizleri de işletmemize hizmet almak için bekleriz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR