• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Gül Balık Restaurant

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Uğur Gül

reklam logosu
  • firma fb

İstanbul Beykoz’da restaurant sektöründe hizmet veren Gül Balık Resturant isimli işletmemizbirmilyonnokta üyesidir. Sizlere eşsiz bir ziyafet şöleni sunmak, özenli servisimizle karşılamak, şeflerimizin ellerinden çıkan leziz tatları ile buluşturmak için restoranımız aktif bir şekilde hizmet vermektedir.

İstanbul Beykoz restoran sektöründe günlük olarak satın alınan taze deniz ürünleri çeşitliliği ile sizlere geniş menüsü dahilinde güzel bir öğün almanızı amaçlamaktadır. Tercih etmiş olduğunuz porsiyonunuzu pişirirken ilk günkü heyecan ve özen ile yemeklerimiz hazırlanmaktadır. Şeflerimizin özel tarifleri ile buluşturacağımız taptaze balıkları, hijyenik koşullar dahilinde sizlere alanında deneyimli servis ekibimiz ile sunacak ve tok misafirlerimizin bile iştahının açılacağını temenni edebilmekteyiz.

İşletmemizde öncelikli ilkelerimizden olan kullanılan ürünlerin kalitesi ve tazeliği, lezzeti, sunumu gibi hususlara önemle yaklaşılmaktadır. Ekibimiz, alanlarında eğitimli ve deneyimli bir kadrodan oluşturulmuş olup sizlere en iyi hizmeti sunmak amaçlı gerekli tüm donanımlarla sahip olması sağlanmıştır.

Sizlere sadece keyifli bir akşam sunmakla kalmayarak unutulmaz anılarınıza eşlik edeceğimiz bir ortam yaratılmıştır. Zengin yemek çeşitliliğimizin yanında sizlere gösterilen profesyonel hizmet anlayışındaki servisimiz ile tüm özel organizasyonlarınıza ev sahipliği yapmaktayız.

Her zaman gelişerek günümüz şartlarındaki servis anlayışını bir üst mertebeye çıkaran hizmet anlayışımız ile tüm misafirlerimize maksimum konfor alanı ve lezzeti buluşturmayı hedeflemekteyiz. Servis ekibimiz ve günlük olarak taze balık menümüz ile sizleri misafir etmekten her zaman mutluluk duyuyoruz.

BENZER FİRMALAR