• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

Gül Yufka

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Salih Kurt

reklam logosu
  • firma instagram

Gül Yufka, Van Merkez’de yufka, süt ve süt ürünleri satışı gerçekleştiren bir firmadır. En doğal ürünlerin satışını gerçekleştiren firmamız, bu anlamda Van yeme içme ve eğlence sektörünün lideri konumunda bulunmaktadır.

El işi yufka satışı ve en güzel beslenmiş ineklerden alınan süt ve bu sütle üretilmiş süt ürünlerinin satışını yapan firmamızın en çok dikkat ettiği konu, ürünlerin doğallığıdır. Organik anlamda satışı firmanın temelleri olarak konumlandıran firmamız, bu anlamda doğal ürün satışı anlayışıyla unlu mamul ve süt veya süt ürünü satışı gerçekleştirmektedir. Doğal ürün bulmanın günümüz şartlarında olan zorluğu ve doğal ürünün insan sağlığına olan katkısı düşünüldüğü zaman, hem Van hem de Türkiye’de önemli bir yere sahip olan Gül Yufka, tüm Türkiye’ye doğal ürün satışını da gerçekleştirmektedir.

Firmamızın benimsediği anlayışlardan biri de müşterimizin sağlığına olumlu etki etme düşüncesiyle uygun fiyat politikası oluşturmaktır. Doğal ürünlerin satışını uygun fiyatlardan gerçekleştirerek bu ürünlerden bütün müşterilerimizin yararlanmasını sağlamayı gözeten firmamız, bu anlamda satış hizmetlerini Tüm Türkiye geneline yaymıştır. Kurumsal bir firma olma amacı da benimseyen işletmemiz, satış hizmetlerini profesyonelce gerçekleştirmektedir. Şehir içi veya şehir dışı da yöresel anlamda satışlarını gerçekleştiren Gül Yufka müşterisini memnun etmek için de doğal ürünlerin satımı alanında profesyonel bir firma olma yolu gözetmiştir.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR