• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Hatay Usulü Enfess Döner ( Bursa Yıldırım Tavuk Dürüm Siparişi )

firma adresi

Adres :

152 Evler Mahallesi Eğitim Caddesi No: 77 / A Bursa » Yıldırım
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Mustafa Akın
firma websitesi

Web Sitesi :

firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (505) 455 39 15

  • firma fb

Bursa ilinde fast food sektöründe değerli hizmetler sunan Hatay Usulü Enfess Döner adlı firmamız, birmilyonnokta.com ailesinin bir üyesidir. Türk mutfağının en lezzetli yemeklerinden biri olan döneri, en nefis haliyle siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Alanında uzman, deneyim sahibi ve kalifiye ekip arkadaşlarımız ile sizlere hizmet veriyoruz.

Tavuk döner, et döner, Hatay usulü döner çeşitlerimiz ile hizmetinizdeyiz. Evlere paket servis alternatifimiz de mevcuttur. Dilerseniz salonumuza gelerek, dilerseniz paket siparişi vererek bu enfes lezzet ile buluşabilirsiniz. Dönerlerimiz ile tanıştıktan sonra; görseli, kokusu ve tadı damağınızda kalacak lezzeti ile, vazgeçilmez siparişlerinizden biri haline gelecek.

Dönerlerimizi birinci sınıf kalite etler kullanarak hazırlıyoruz. Tazeliğe ve kaliteye önem veriyoruz. En hassasiyet gösterdiğimiz konu ise hijyendir. Düzenli periyotlar halinde salonumuzun temizliğini yapıyor, işin mutfak kısmından servis kısmına dek hijyen zincirini koruyoruz. Çünkü siz değerli müşterilerimizin sağlığını önemsiyoruz.

Bursa fast food sektöründe lezzetli dönerler sunan firmamız, müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmaktadır. Sizlerin memnuniyetini sağlamak, korumak, sizlere Bursa ilindeki en kaliteli ve lezzetli dönerleri sunmak temel hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Misyonumuz, bu sektörde lider konumda olmayı korumaktır. Alanında profesyonel, deneyimli, dinamik ve güler yüzlü ekip arkadaşlarımız, birbirinden lezzetli döner çeşitlerimiz, evlere paket servisi seçeneğimiz ve ekonomik fiyat politikamız için güven ile firmamızı tercih edebilirsiniz. Menümüzü öğrenmek ya da paket servis siparişi oluşturmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

bursa kestel alo paket döner siparişi,bursa kestel et döner siparişi,bursa kestel et dürüm siparişi,bursa kestel tavuk döner siparişi,bursa kestel tavuk dürüm siparişi,bursa kestel hatay usulü döner siparişi,bursa kestel en yakın döner salonu,bursa kestel tavuk döner salonu,bursa kestel evlere döner siparişi,bursa kestel döner nerede yenir,bursa kestel soslu döner siparişi,kestel alo paket döner siparişi,kestel et döner siparişi,kestel et dürüm siparişi,kestel tavuk döner siparişi,kestel tavuk dürüm siparişi,kestel hatay usulü döner siparişi,kestel en yakın döner salonu,kestel tavuk döner salonu,kestel evlere döner siparişi,kestel döner nerede yenir,kestel soslu döner siparişi,bursa osmangazi alo paket döner siparişi,bursa osmangazi et döner siparişi,bursa osmangazi et dürüm siparişi,bursa osmangazi tavuk döner siparişi,bursa osmangazi tavuk dürüm siparişi,bursa osmangazi hatay usulü döner siparişi,bursa osmangazi en yakın döner salonu,bursa osmangazi tavuk döner salonu,bursa osmangazi evlere döner siparişi,bursa osmangazi döner nerede yenir,bursa osmangazi soslu döner siparişi,osmangazi alo paket döner siparişi,osmangazi et döner siparişi,osmangazi et dürüm siparişi,osmangazi tavuk döner siparişi,osmangazi tavuk dürüm siparişi,osmangazi hatay usulü döner siparişi,osmangazi en yakın döner salonu,osmangazi tavuk döner salonu,osmangazi evlere döner siparişi,osmangazi döner nerede yenir,osmangazi soslu döner siparişi,bursa gürsu alo paket döner siparişi,bursa gürsu et döner siparişi,bursa gürsu et dürüm siparişi,bursa gürsu tavuk döner siparişi,bursa gürsu tavuk dürüm siparişi,bursa gürsu hatay usulü döner siparişi,bursa gürsu en yakın döner salonu,bursa gürsu tavuk döner salonu,bursa gürsu evlere döner siparişi,bursa gürsu döner nerede yenir,bursa gürsu soslu döner siparişi,gürsu alo paket döner siparişi,gürsu et döner siparişi,gürsu et dürüm siparişi,gürsu tavuk döner siparişi,gürsu tavuk dürüm siparişi,gürsu hatay usulü döner siparişi,gürsu en yakın döner salonu,gürsu tavuk döner salonu,gürsu evlere döner siparişi,gürsu döner nerede yenir,gürsu soslu döner siparişi,bursa keles alo paket döner siparişi,bursa keles et döner siparişi,bursa keles et dürüm siparişi,bursa keles tavuk döner siparişi,bursa keles tavuk dürüm siparişi,bursa keles hatay usulü döner siparişi,bursa keles en yakın döner salonu,bursa keles tavuk döner salonu,bursa keles evlere döner siparişi,bursa keles döner nerede yenir,bursa keles soslu döner siparişi,keles alo paket döner siparişi,keles et döner siparişi,keles et dürüm siparişi,keles tavuk döner siparişi,keles tavuk dürüm siparişi,keles hatay usulü döner siparişi,keles en yakın döner salonu,keles tavuk döner salonu,keles evlere döner siparişi,keles döner nerede yenir,keles soslu döner siparişi,
firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR