• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

İstanbul Evde Fizik Tedavi Hizmetleri ( Eyüp Fizik Tedavi Merkezi )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Osman Utku Karakaya

reklam logosu
  • firma instagram

Sağlığınız için evinizin rahatında hizmet almanızı sağlayan sağlık merkezimiz, İstanbul Evde Fizik Tedavi Hizmetleri, binlerce markaya kolayca ulaşmanızı sağlayan birmilyonnokta.com ailesinin bir parçasıdır. İhtiyacınız olan tüm sağlık hizmetlerine evinizin rahatında ulaşmanız için çalışıyor, merkezimizde verdiğimiz tüm hizmetleri kapınıza kadar getiriyoruz.

Fizik tedavi, sırt, bel ve boyun bölgelerindeki omur ve omurga rahatsızlıkları sebebi ile alınması gereken bir tedavi yöntemidir. Bu bölgelerde küçük yaşta oluşan deformasyonlar, yaşınız ilerledikçe ciddi rahatsızlıklara sebep olabilmektedir. Eskiden başarı oranı düşük olmasına rağmen ameliyatsız tedavi edilemeyen skolyoz, kifoz vb. hastalıklar artık gelişmiş modern tıp sayesinde fizik tedavi yöntemleri ile küçük yaşta tedavi edilebilmekte, uzun süren sağlıklı hayatlar yaşanması sağlanabilmektedir. Doğru uygulanan fizik tedavi yöntemleri sayesinde sağlıklı omurga ve iskelet sistemine sahip olmanız, tüm hayatınızı yakından ilgilendiren hayati bir meseledir.

İstanbul sağlık sektöründe faaliyet gösteren merkezimiz, fizik tedavi ve rehabilitasyon üzerine uzmanlaşmış bir ekiple hizmet vermektedir. 2017 yılında, yenilikçi bir anlayışla evde fizik tedavi hizmeti vermeye başladık. Bu tür tedavilere ihtiyaç duyan hastaların evlerinden ayrılmasında yaşanan güçlüğü ve olumsuzlukları ortadan kaldırma amacı ile çalışmaya başlayan bizler, her geçen gün daha iyisini sunmak için kendimizi geliştiriyoruz. Modern tıbbi ve teknolojik alt yapımız sayesinde evlerinizde aynı sağlık hizmetlerini almanızı sağlıyoruz.

Tüm hayatınızı sağlıkla geçirmeniz için aradığınız her hizmete evlerinizde kavuşun diye, biz varız.

eyüp fizik tedavi merkezi,
eyüp fizyoterapi merkezi,
eyüp fizik tedavi danışmanlığı,
eyüp özel rehabilitasyon merkezi,
eyüp ortopedik rehabilitasyon merkezi,
eyüp kronik ağrı tedavisi,
eyüp skolyoz tedavisi,
eyüp pulmoner rehabilitasyon,
eyüp bel fıtığı tedavisi,
eyüp boyun ağrısı tedavisi,
eyüp felçli hasta tedavisi,
eyüp nörolojik rehabilitasyon merkezi,
eyüp kuru iğneleme tedavisi,
firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR