• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Javiny Beauty Studio ( Bursa Güzellik Merkezi )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Tuğçe Gülcihan Kurt

  • firma fb
  • firma instagram

Bursa güzellik merkezi sektöründe hizmet vermekte olan firmamız; siz değerli ve özel misafirlerimizin her türlü estetik, kişisel bakım ve cilt bakımı ihtiyaçlarına cevap vermek amacı ile sektöre adım atmıştır. Sektöre adım attığımız günden bugüne kadar yaptığımız uygulamalar ile adımızdan övgü ile bahsettirdik. Yenilikçi ve güler yüzlü yaklaşımlarımız ile misafirlerimizin konforunu her zaman önemsedik. Yaş ile birlikte olumsuz hava koşulları, sigara, stres ve yanlış beslenme cildimizi olumsuz bir şekilde etkiler ve olduğumuzdan daha yaşlı görünmemize sebep olur. Bu yüzden kendine değer veren her bayanın düzenli olarak temizlik ve bakım yaptırması gerekir. Biz güzellik merkezi olarak siz değerli müşterilerimize cilt bakımından vücut bakımına kadar her konuda en kaliteli hizmeti sunmaktayız.

Salonumuzda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaya sahip güzellik ve estetik uzmanları çalışmaktadır. Her biri kendi alanında uzman olan çalışma ekibimiz ile lazer epilasyon, kirpik lifting uygulaması, cilt akne tedavisi, protez tırnak uygulaması, kalıcı oje uygulaması, carbon peeling uygulaması gibi oldukça geniş bir hizmet yelpazesinde siz değerli müşterilerimiz ağırlamaktayız.

Güzellik merkezimizde yılların kazandırdığı bilgi ve deneyimlerimiz ile siz değerli misafirlerimize en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar ile sunmaktayız. Sizlerin istek, beklenti ve taleplerinizi daha mükemmel koşullarda karşılamak amacı ile modern çağın güzellik yöntemlerini ve yaklaşımlarını yakından takip etmekteyiz.

Güzellik merkezimiz faaliyet alanındaki teknolojik gelişim ve yeniliklerin daima yakın takipçisi olmuştur. Kendini önemseyen ve bakımına önem veren misafirlerimizin yüzlerindeki mutluluğa ortak olmaktan gurur duyuyoruz. Dolayısıyla bugüne kadar severek yaptığımız işimizi bundan sonra da aşkla yapmaya devam etmekte kararlıyız.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR