• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Kaan Otomotiv

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Kaan Bulut

Aracınız için her konuda güvenebileceğiniz bir kapı olan firmamız Kaan Otomotiv birmilyonnokta.com sitesine üyeliği ile sizlere daha yakın. Otomotiv sektöründe verdiği kaliteli ve güler yüzlü hizmet sayesinde yükselen yıldız olan firmamız, aracınızın değerini anlayan ve ona hak ettiği değeri veren bir anlayış ile çalışmaktadır. Uzun yolların ve yılların yorduğu aracınız için gereken her konuda destek alabileceğiniz firmamızda, alanında uzman çalışma ekibimiz ile her daim yanınızdayız.

İstanbul oto yedek parça sektöründe binlerce müşterimize verdiğimiz hizmetin kalitesi ile ismimizden sıkça söz ettirmekteyiz. Türkiye’nin en büyük ve kalabalık şehrinde aracınızın tüm ihtiyaçları için doğru yönlendirme sağlamaktayız. Aracınızın ilk günkü performansı ile çalışması için gereken her şeyi temin edebilen çalışanlarımız sayesinde bir ömür boyu keyifle araba kullanabileceğinizin garantisini veriyoruz.

Orijinal oto yedek parça satışından değişimine, far parlatmadan tamirine kadar birçok farklı konuda sizlere hizmet vermekteyiz. Sıfır ya da ikinci el yedek parça satışlarımız ile her bütçeye uygun seçenekler sunabiliyoruz. Kaan Otomotiv olarak hem sizin hem de cebinizin rahatlığını düşünen bizler, her marka ve model için uygun yedek parçaların teminini sağlıyor, ekonomik çözümler ile aracınızın ömrünü uzatıyoruz.

Herkesin otomobiline ne kadar bağlı olduğunun bilincindeyiz. Otomobillerinize kendi araçlarımıza verdiğimiz değer ile aynı değeri veriyor, kendi araçlarımıza kullanmayacağımız hiçbir malzemeyi sizin araçlarınız için de kullanmıyoruz. Kaliteli hizmet sunmayı önceliğimiz kabul ederek hep daha iyisi için çalışmaktayız.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR