• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Karadeniz Balıkçılık

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Hüseyin Eyüboğlu

reklam logosu
  • firma instagram

Karadeniz Balıkçılık artık birmilyonnokta.com üyesi olarak sizlere hizmeti daha kolay ve hızlı olarak ulaştırıyor. Restoranımız hakkında öğrenmek istediğiniz tüm bilgiler burada olmakla birlikte sosyal ağlarımız aracılığıyla da sizlere sunulmaktadır. Balıkların temin edilmesinden satışına, pişirilip sizlere sunulmasına kadar tüm süreçlerle personellerimiz ile birlikte ilgilenmekteyiz. Balık işinde uzman deneyimine sahip işletmemiz size en taze en güzel ürünleri sunmaktadır.

İstanbul restoran işletmeleri içerisinde balık lezzetleri farklı bir yere sahiptir. Temizlenmesinden özel tarifleriyle pişirilmelerine kadar oluşacak işlemler deneyimli kişiler tarafından yapılmalıdır. Hangi balık hangi pişirme yönteminde lezzetini kaybetmez hangi balık ile hangi içecek ve salata tercih edilmelidir; tüm bu soruların cevabını restoranımızda öğrenebilirsiniz. Sonrasında damaklarda muhteşem bir tat bırakan balık ürünlerimizi deneyebilirsiniz.

Restoran içerisinde şık bir tasarım sizi beklemektedir. Temiz ve ferah bir ortama sahibiz. Yemeklerinizi işletmemizde yiyebilir ya da paket servis hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Karadeniz yöremizin mısır ekmeğini de taze olarak pişirmekteyiz. Balığın yanına en leziz tatlıları servis etmekteyiz. Ve sizlere çok özel bir lezzetten bahsetmek istiyoruz. Balık kokoreç. Evet, bu yeni ürünümüzü deneyen herkes memnun kaldı. Sizlerde merak ediyorsanız doğru adrestesiniz.

Balıklarınızı yan bölümüzde bulunan tezgahlardan satın alabilirsiniz. Evde pişirmek istemezseniz istediğiniz kiloda balık ayıklanarak pişirilmektedir. Davetleriniz için toplu sipariş vermek isterseniz bize önceden bildirmeniz yeterli olacaktır. Bizleri her zaman arayabilir muhteşem lezzetlerimizi tecrübe edebilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR