• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Koçal Oto Kurtarma ( Sancaktepe Oto Kurtarma )

firma adresi

Adres :

Yeni Doğan Mahallesi Atatürk Caddesi Hamit Sokak No: 3 / A İstanbul » Sancaktepe
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Fatih Koçal
firma websitesi

Web Sitesi :

firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (543) 432 84 53
firma wp

Whatsapp 2:

0 (537) 246 84 53

  • firma fb

Koçal Oto Kurtarma, İstanbul'da faaliyet gösteren bir yol yardım şirketidir. Uzun yılların verdiği deneyim ve tecrübeyle müşterilerine profesyonel ve güvenilir hizmet sunan Koçal Oto Kurtarma, yolculuk sırasında meydana gelen arıza, kazalı araç kurtarma, akü bitmesi, lastik patlaması gibi durumlarda araç sahiplerine hızlı ve etkili çözümler sunmayı hedeflemektedir.

Sunduğumuz hizmet;

Lastik patlaması Akü bitmesi Aracın yakıtının bitmesi gibi durumlarda yol yardımı hizmetidir.

Uzman ekiplerimiz, sizin aracınızın yerini tespit ederek en kısa sürede size ulaşmaktadır. Aracınızın lastiklerinin değiştirilmesi, akünün şarj edilmesi veya yakıtın doldurulması gibi işlemler profesyonel ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Firmamız güvenilir hizmetiyle müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli hedef olarak belirlemiştir. Bu nedenle, araç sahiplerinin güvenini kazanmak için her türlü önlemi almaktadır. Örneğin, araç çekme işlemleri sırasında çekici ve çekilen araçlar sigortalı olarak taşınmaktadır. Böylece, araç sahipleri hiçbir endişe duymadan araçlarının tamir edilmesini bekleyebilmektedir.

Firmamızın başarısının arkasında, uzman ve deneyimli kadrosu, modern ekipmanları ve kaliteli hizmet anlayışı yatmaktadır. Şirketimiz, araç kurtarma ve yol yardım hizmetleri konusunda yılların deneyimine sahip olan ekibiyle, müşterilerine her zaman en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

İstanbul yol yardım şirketimiz, araç kurtarma ve yol yardım hizmetleri konusunda yılların deneyimine sahip olan ekibiyle, müşterilerine her zaman en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Araç kurtarma ve yol yardım hizmetleri, aniden karşılaşılan arıza veya kaza durumlarında hayat kurtarıcıdır. Bu nedenle müşterilerimizin her zaman yanında olmayı, acil durumlarda hızlı ve etkili bir şekilde çözüm sunmayı amaçlıyoruz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR