• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Kula Kebap Dünyası Yöresel Yemekler ( Kula Alo Paket Yemek Siparişi )

firma adresi

Adres :

Seyitali Mahallesi 197. Sokak No: 32 Manisa » Kula
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Ramazan Gökgedik
firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (545) 686 08 48

  • firma fb

Yöresel tatların en lezzetli halini sunan Kula Kebap Dünyası Yöresel Yemekler ile birmilyonnokta.com işbirliği başladı. Lezzetin aşığı müşterilerimizin vazgeçilmez mekanında tüm halkımıza çok özel bir keyif yaşatıyoruz. Ana yol da kolay girişi olan yerimiz İddia ediyoruz yolculuklarınızın da uğrak yeri olacak. Doğal taş yapısıyla otantik ve hoş bir dokusu olan geniş bahçemizde ailenizle birlikte harika vakit geçireceksiniz.

Günün her öğünü için yemek servisimiz vardır. Kahvaltılarınız için gelebilir isterseniz günlük çıkarılan sıcacık çorbalarımızdan tadabilirsiniz. Taze etlerden yapılan ızgaralarımızın lezzetine doyamayacaksınız. Pide ve lahmacunumuzun ince çıtır çıtır hamurlarından ve iç lezzetinden mahrum kalmanızı istemiyoruz. Yöresel lezzetlerde tecrübe sahibi ustamız siparişinizin dilediğiniz gibi olmasını sağlıyor. Kahvaltılarınızı geniş bahçemizde keyifle yaptıktan sonra çayınızı, kahvenizi içerken doğal ortamın keyfini sunuyoruz.

Manisa restoran sektörüne yöreselde hızlı bir giriş yapan işletmemizde genç ve dinamik servis personelimiz, işinin ehli ustalarımız, tecrübeli yönetim ekibimizle sizler için özveriyle çalışmaktayız. Ev ve iş yerlerinize siparişimiz vardır. Toplu yemek siparişleriniz alınmaktadır. Birçok bölgemize teslimat yapılmaktadır. Dilerseniz geniş ve ferah bahçemizde kalabalık davet ve kutlamalarınızı yapabilirsiniz. İkramlarımız ve taze ürünlerimiz bulunmaktadır. Temizlik, düzen ve kalite sizler için her daim kontrol edilmektedir. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. Sevdiklerinizle güven içinde gününüzü mekanımızda geçirebilirsiniz. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Sorularınız ve bilgilendirmeler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

manisa kula alo paket yemek,manisa kula evlere yemek siparişi,manisa kula toplu yemek siparişi,manisa kula toplu pide siparişi,manisa kula evlere pide siparişi,manisa kula meşhur pide salonu,manisa kula kahvaltı yapılacak yerler,manisa kula serpme kahvaltı mekanları,manisa kula serpme kahvaltı çeşitleri,manisa kula hafta sonu kahvaltı mekanları,manisa kula gece açık çorbacı,manisa kula çorba içilecek mekanlar,manisa kula kıymalı pide siparişi,manisa kula pide yenecek yerler,manisa kula meşhur pide salonu,kula alo paket yemek,kula evlere yemek siparişi,kula toplu yemek siparişi,kula toplu pide siparişi,kula evlere pide siparişi,kula meşhur pide salonu,kula kahvaltı yapılacak yerler,kula serpme kahvaltı mekanları,kula serpme kahvaltı çeşitleri,kula hafta sonu kahvaltı mekanları,kula gece açık çorbacı,kula çorba içilecek mekanlar,kula kıymalı pide siparişi,kula pide yenecek yerler,kula meşhur pide salonu,

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR