• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Mehmed Efendi Köftecisi ( Odunpazarı Alo Paket Köfte Siparişi )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Şahin Deviren

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Mehmed Efendi Köftecisi meşhur lezzetlerine daha hızlı ve rahat ulaşabilmeniz için birmilyonnokta.com a üye olarak işbirliği yaptı. Eskişehir restoran hizmetlerinde herkes tarafından sevilen lezzetlerimiz ile fark yaratıyoruz. 1970’li yıllardan beri bilinen ve değişmeyen tadını, bu işte eski ustalarımız sayesinde orijinal haliyle devam ettiriyoruz.

Sabahları taze pişirilen çorbalarımız bulunmaktadır. Kahvaltı öğününde çorbanın verdiği tokluk hissini tercih eden müşterilerimiz için en az altı çeşit çorbamız çıkmaktadır. İşkembe, kelle paça, tandır, et suyu, mercimek ve ezogelin başlıca çorbalarımızdandır. Arzuya göre limon, sirke, sarımsak soslarıyla tüketebiliyorsunuz. Köftelerimiz günlük taze olarak yapılan et sevkiyatımız sonrasında özel baharatlarla harmanlanıp hazırlanıyor. Usta ellerde son halini alıp dinlendiriliyor. Dinlenen ve harcıyla birleşen köftelerimiz siparişe hazır hale geliyor. Menümüzde ayrıca et şiş ve tavuk şiş vardır. İsteğe göre porsiyonları hazırlanmaktadır. Et ürünlerimizin yanında taze bakliyat ve sebzelerle hazırlanmış enfes piyazımızı sipariş edebilirsiniz. Piyaz ile beraber közlenmiş sebzelerde menüde bulunmaktadır.

Balaban kebabımız, yoğurtlu köftemiz, sade köftemiz en çok tercih edilen ürünlerimiz arasındadır. Bu sevilen lezzetlerimizi alo paket servisimizle sizlere en kısa sürede soğumadan ulaştırıyoruz. İşletmemizde yemek yemek isterseniz ferah bir ortam ile karşılaşacaksınız. Ailenizle birlikte gelip rahat bir ortamda vaktinizi geçirebilirsiniz. Steril bir ortamda güler yüzlü hizmet anlayışıyla yıllardır sizlerle buluşuyoruz. Meşhur lezzetlerimizi mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. İster sipariş verin isterseniz gelin misafirimiz olun.

eskişehir odunpazarı ızgara köfte siparişi,eskişehir odunpazarı ızgara köfte salonu,eskişehir odunpazarı toplu köfte salonu,eskişehir odunpazarı alo paket köfte siparişi,eskişehir odunpazarı en yakın köfte siparişi,eskişehir odunpazarı meşhur köfte salonu,eskişehir odunpazarı köfte ekmek siparişi,eskişehir odunpazarı köfte ekmek nerede yenir,eskişehir odunpazarı yoğurtlu köfte,eskişehir odunpazarı yoğurtlu köfte siparişi,eskişehir odunpazarı çorbacı,eskişehir odunpazarı alo paket çorba siparişi,eskişehir odunpazarı en yakın çorbacı,eskişehir odunpazarı meşhur çorba salonu,eskişehir odunpazarı çorba içilecek yerler,eskişehir odunpazarı çorba içilecek mekanlar,eskişehir odunpazarı kelle paça nerede içilir,eskişehir odunpazarı tavuk ızgara salonu,eskişehir odunpazarı tavuk ızgara çeşitleri,eskişehir odunpazarı tavuk ızgara siparişi,eskişehir odunpazarı tavuk şiş siparişi,eskişehir odunpazarı tavuk şiş nerede yenir,eskişehir odunpazarı porsiyon köfte siparişi,odunpazarı ızgara köfte siparişi,odunpazarı ızgara köfte salonu,odunpazarı toplu köfte salonu,odunpazarı alo paket köfte siparişi,odunpazarı en yakın köfte siparişi,odunpazarı meşhur köfte salonu,odunpazarı köfte ekmek siparişi,odunpazarı köfte ekmek nerede yenir,odunpazarı yoğurtlu köfte,odunpazarı yoğurtlu köfte siparişi,odunpazarı çorbacı,odunpazarı alo paket çorba siparişi,odunpazarı en yakın çorbacı,odunpazarı meşhur çorba salonu,odunpazarı çorba içilecek yerler,odunpazarı çorba içilecek mekanlar,odunpazarı kelle paça nerede içilir,odunpazarı tavuk ızgara salonu,odunpazarı tavuk ızgara çeşitleri,odunpazarı tavuk ızgara siparişi,odunpazarı tavuk şiş siparişi,odunpazarı tavuk şiş nerede yenir,odunpazarı porsiyon köfte siparişi,

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR