• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Metehan Oto Kurtarma ( Başakşehir Oto Kurtarma Firması)

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Cebrail Oflaz

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Metehan Oto Kurtarma ( Başakşehir Oto Kurtarma Firması) başlıca hizmetlerimiz;istanbul başakşehir oto kurtarma firması,istanbul başakşehir oto çekici firması,istanbul başakşehir 7/24 yol yardım,istanbul başakşehir en yakın oto çekici,istanbul başakşehir 7/24 oto çekici,istanbul başakşehir en yakın oto çekici,istanbul başakşehir acil oto kurtarıcı,istanbul başakşehir acil oto çekici,istanbul başakşehir hasarlı oto kurtarıcı,istanbul başakşehir hasarlı oto çekici,istanbul başakşehir kiralık forklift hizmeti,istanbul başakşehir forklift hizmeti, vb alanda hizmetler vermekteyiz.

Aracınız hiç bir sorun yokken yolda kalabilir ve aracınızın yolda tamiri mümkün olmayabilir. Bu tür bir durumda aklınıza ilk gelen şey bir yakınınızı aramak ve ondan yardım istemektir. Yakınlarınızın size edebileceği yardım halat yardımıyla aracınızı çekmekten öteye gidemez. Bu yöntem çok eskilerde kalmış ve çok riskli bir yöntemdir.

Aracınızın çok daha kötü hale gelmesine sebep olabilir. Herhangi bir kaza durumunda panik yapmak yerine oto kurtarmayı aramanız gerekmektedir. Halk arasında oto çekici olarak da bilinen oto kurtarma sadece kaza anında başvurulacak bir çözüm olarak akla gelir. Oysaki oto kurtarma toplu araçlarınızı taşıtabileceğiniz, başka bir şehirden aldığınız aracı kendi şehrinize getirtebileceğiniz bir hizmet sistemidir. Bu tür kolaylıkları size sunan hizmet sisteminin bir uygulayıcısı konumunda olan firmamız bir telefon uzağınızdadır. İhtiyaç duyduğunuz her an sizlere hizmet verebilmek için 7 gün 24 saat çalışmaktayız.

İstanbul yol yardım sektöründe hizmet veren firmamız sizlere ihtiyaç anlarınızda en hızlı ve kolay çözümler sunmaktır. Gerekli durumlarda forklift hizmetimiz de mevcuttur. İşimizi tecrübe ile yaparken sizlerden talep ettiğimiz ücretlerin uygunluğu ile bütçenizi sarsmamaktayız. Çalışanlarımızın kurtarma aracına hâkimiyeti üst düzeyde olduğundan oluşabilecek bir hasardan veya yeni bir kazadan mümkün olduğunca korunmanızı sağlar. Sunduğumuz hizmetler sayesinde zor bir durumda veya mağdur konumda iken bir de aracınızı düşünmek zorunda kalmazsınız. Deneyimli elemanlarımızı ve güçlü ekipmanlarımızı güvenle tercih edebilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR