• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Medyum Michaela Astro

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Michaela Astro

  • firma fb
  • firma tw
  • firma instagram

Michaela Astro, birmilyonnokta.com ile enerjilerini buluşturarak değerli müşterilerinin hayatına sihirli dokunuşlar yapmaya devam ediyor. Yaşam koçluğu ve aile danışmanlığı konusunda yüksek bilgiye sahip uzman, birçok alanda deneyimlerini müşterilerinin hizmetine sunuyor. İlişki danışmanlığı, aile danışmanlığı ve yaşam koçluğu gibi birçok alanda yüksek bilgilerini kullanarak müşterilerine umut vadeden uzman astrolojiye dair bilgilerini sizlere sunmaktadır.

Spiritüel danışmanı ve bionereji uzmanı, yüzde yüz etkili ve sonuç alma garantili ritüel çalışmaları ile birçok kişiye umut olmuştur. İstanbul danışmanlık sektöründe oldukça sık tercih edilen uzman, birçok ritüel ve mühürlendirme çalışmalarında müşterilerine kesin sonuç sunmaktadır. Birkaç gün içerisinde sonuç alma garantili ayrıca yüzde yüz etkili ritüelleri ile müşterilerin bir numaralı tercihi olan danışmanlık, birçok alanda hizmet vermektedir.

Aşk, kariyer, şans, para ve daha birçok alanda müşterilerinin ruhuna dokunan uzman, danışmanlık hizmetleri sayesinde birçok kişinin hayatına sihirli dokunuşlar yapmayı başarmış bir uzmandır. Bioenerji uygulama hizmeti sayesinde müşterilerin bir numaralı tercihi olan uzman; bağlama, soğutma, evlilik ve aşk ritüelleri hizmeti sunmaktadır. 3 gün içerisinde sonuç alma garantili ritüelleri ile bilinen danışman sayesinde sizler de kendinize ve sevdiklerinize iyilikte bulunabilirsiniz. Hayatınızda yolunda gitmeyen birçok şey için uzman danışmana başvurabilir, detaylı bilgi alabilir ve avantajlı fırsatlarından güvenle faydalanabilirsiniz. Burçlar, yükselenler ve ritüeller hakkında detaylı bilgiye sahip olan uzman müşteri memnuniyeti garantisi sunmaktadır.

www.istanbulmedyum.com.tr istanbul beyoğlu bioenerji uygulama merkezi,istanbul beyoğlu bioenerji uzmanı,istanbul beyoğlu metafizik yaşam koçu,istanbul beyoğlu metafizik bioenerji uzmanı,istanbul beyoğlu astrolog spiritüel danışmanlığı,istanbul beyoğlu ilişki yaşam koçu,istanbul beyoğlu yaşam koçu fiyatları,istanbul beyoğlu yaşam koçu danışmanlığı,istanbul beyoğlu ilişki danışmanlığı,istanbul beyoğlu aile danışmanlık merkezi,beyoğlu bioenerji uygulama merkezi,beyoğlu bioenerji uzmanı,beyoğlu metafizik yaşam koçu,beyoğlu metafizik bioenerji uzmanı,beyoğlu astrolog spiritüel danışmanlığı,beyoğlu ilişki yaşam koçu,beyoğlu yaşam koçu fiyatları,beyoğlu yaşam koçu danışmanlığı,beyoğlu ilişki danışmanlığı,beyoğlu aile danışmanlık merkezi,istanbul kağıthane bioenerji uygulama merkezi,istanbul kağıthane bioenerji uzmanı,istanbul kağıthane metafizik yaşam koçu,istanbul kağıthane metafizik bioenerji uzmanı,istanbul kağıthane astrolog spiritüel danışmanlığı,istanbul kağıthane ilişki yaşam koçu,istanbul kağıthane yaşam koçu fiyatları,istanbul kağıthane yaşam koçu danışmanlığı,istanbul kağıthane ilişki danışmanlığı,istanbul kağıthane aile danışmanlık merkezi,kağıthane bioenerji uygulama merkezi,kağıthane bioenerji uzmanı,kağıthane metafizik yaşam koçu,kağıthane metafizik bioenerji uzmanı,kağıthane astrolog spiritüel danışmanlığı,kağıthane ilişki yaşam koçu,kağıthane yaşam koçu fiyatları,kağıthane yaşam koçu danışmanlığı,kağıthane ilişki danışmanlığı,kağıthane aile danışmanlık merkezi,istanbul beşiktaş bioenerji uygulama merkezi,istanbul beşiktaş bioenerji uzmanı,istanbul beşiktaş metafizik yaşam koçu,istanbul beşiktaş metafizik bioenerji uzmanı,istanbul beşiktaş astrolog spiritüel danışmanlığı,istanbul beşiktaş ilişki yaşam koçu,istanbul beşiktaş yaşam koçu fiyatları,istanbul beşiktaş yaşam koçu danışmanlığı,istanbul beşiktaş ilişki danışmanlığı,istanbul beşiktaş aile danışmanlık merkezi,beşiktaş bioenerji uygulama merkezi,beşiktaş bioenerji uzmanı,beşiktaş metafizik yaşam koçu,beşiktaş metafizik bioenerji uzmanı,beşiktaş astrolog spiritüel danışmanlığı,beşiktaş ilişki yaşam koçu,beşiktaş yaşam koçu fiyatları,beşiktaş yaşam koçu danışmanlığı,beşiktaş ilişki danışmanlığı,beşiktaş aile danışmanlık merkezi,
firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR