• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Nana Beauty Center ( Darıca Güzellik Merkezi )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Nazan Özkan

reklam logosu
  • firma instagram

Eskişehir güzellik merkezi alanında çalışmalarını sürdüren firmamız Nana Beauty Center birmilyonnokta.com firmasının başarılı üyelerinden birisidir. İhtiyacınız olan hizmetleri en iyi şekilde sunarak memnun kalmanız için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.

Sizler için microblading uygulaması, dudak renklendirme işlemi, ipek kirpik uygulaması, protez tırnak uygulaması, kalıcı epilasyon uygulaması, kalıcı makyaj uygulaması, altın oran kaş tasarımı, dermapen cilt bakımı, collagen cilt bakımı, kirpik lifting uygulaması, kalıcı oje uygulaması ve cilt leke bakımı gibi daha pek çok hizmeti sizlere sunuyoruz.

İpek kirpik ve kirpik lifting uygulamalarımızla kirpiklerinize zarar vermeden aksine bakımlar yaparak daha kalkık ve uzun gözükmelerini sağlıyoruz. Yüzünüze en uygun kaş şeklini belirleyerek altın oranla kaş alıyoruz. Eğer kaşlarınızda seyreklik ve boşluk varsa microblading yaparak dolgun kaşlara sahip olmanızı sağlıyoruz.

Daha bakımlı ve hoş görünen ellere sahip olmanız için akrilik tırnak, jel tırnak ve kalıcı oje uygulamaları yapıyoruz. Sizler için sezonun en popüler modellerini bularak karar vermenizde yardımcı oluyoruz. Cilt bakımı, dermapen ve leke bakımı uygulamalarımızla pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde ulaşmanızı sağlıyoruz. Cildinize ihtiyacı olan bakımları yapıp derinlemesine temizliyoruz. Ürünlerimizi son kalite seçerek daha güzel sonuçlar almanızı sağlıyoruz.

Güzellik hizmetlerimiz ile ilgili daha iyi bilgi almak için telefon numaralarımızdan ve WhatsApp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Dilerseniz güzellik merkezimize gelerek detaylı bilgi de alabilirsiniz.

kocaeli darıca protez tırnak uygulaması,kocaeli darıca kalıcı makyaj uygulaması,kocaeli darıca dudak renklendirme işlemleri,kocaeli darıca collegen cilt bakımı,kocaeli darıca cilt bakım merkezi,kocaeli darıca cilt leke bakımı,kocaeli darıca kırışıklık giderme işlemleri,kocaeli darıca altın oran kaş tasarım merkezi,kocaeli darıca jel tırnak uygulaması,kocaeli darıca dermapen cilt bakımı,kocaeli darıca uygun fiyatlı cilt bakım merkezi,darıca protez tırnak uygulaması,darıca kalıcı makyaj uygulaması,darıcı dudak renklendirme işlemleri,darıca collegen cilt bakımı,darıca cilt bakım merkezi,darıca cilt leke bakımı,darıca kırışıklık giderme işlemleri,darıca altın oran kaş tasarım merkezi,darıca jel tırnak uygulaması,darıca dermapen cilt bakımı,darıca uygun fiyatlı cilt bakım merkezi,
BENZER FİRMALAR