• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Neva Sağlık Kabini

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

İbrahim Gencer

reklam logosu
  • firma instagram

Kayseri medikal ve tıbbi cihaz sektöründe faaliyet gösteren, kaliteli sağlık hizmetleri, donanımlı ekipmanları ve güler yüzlü sağlık hizmetiyle bir numara olan Neva Sağlık Kabini birmilyonnokta.comüyesidir. Firmamız, deneyimli ve güvenilir çalışanları, evde ve kliniğimizde verdiğimiz sağlık hizmetleri ile sektörün en önemli öncülerinden olmuştur. Uzman kadromuz ve tüm sağlık çalışanlarımız ile size dört dörtlük bir hizmet vermek için çalışıyoruz.

Firma olarak gerek evde ve gerek kliniğimizde serum takma, enjeksiyon, pansuman, sonda takılması ve hemşirelik gibi çeşitli sağlık hizmetlerimiz bulunmaktadır. Bizim için hastalarımızın sağlığı, güler yüzü, memnuniyeti çok önemlidir. Her yaş grubu için sınırsız hizmet vermekteyiz. Kabinimizde çalışan sağlıkçılarımız alanlarının en iyisi ve en deneyimlisidirler. Güler yüzlü, tecrübeli ve cana yakındırlar. Hastalarıyla olan ilgi alakaları çok yüksektir ama en önemlisi işlerini severek yapmaktadırlar. Tıbbi etik değerleri yüksek, güvenilir ve özenlidirler. Hastalarına terbiyeli ve düzgün davranırlar.

Kabinimizin amacı, kişiye özel olarak hastaneye gitmeden, konforlu ve kaliteli bir şekilde kabinimizde ya da evinizde tedaviyi en doğru şekilde olmanızı sağlamaktır. Her hasta özeldir, konfor ve kalite isteği de farklıdır. Kliniğimiz ve kullandığımız tıbbı aletlerimiz hijyen yönetmeliğine uygun ve sertifikalıdır. Hedefimiz kaliteli hizmet ve %100 müşteri memnuniyetidir.

Gerek merkezimizde gerek evinizde her türlü sağlık hizmetleri için bizi güvenle arayabilirsiniz. Uzman ve güler yüzlü sağlık ekibimizle bir telefon yakınınızdayız.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR