• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

Nur Güzellik Salonu

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Nur Çalışır

reklam logosu
  • firma instagram

Salonumuz; İzmir güzellik merkezi sektöründe siz misafirlerimize bakım, güzellik, sağlık ve estetik alanlarında hizmet vermek amacı ile kurulmuştur. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaya sahip kurucu kadromuz ve alanında uzman çalışma ekibimiz; daima müşteri memnuniyetini temel prensip edinmiştir. Bu prensibimiz doğrultusunda siz değerli kadın misafirlerimize kişisel bakım merkezi olarak hizmet sunmaktayız.

Amacımız güzellik ve estetik alanlarındaki gelişmeleri yakından takip ederek siz özel kadınlarımıza bekletmeden kaliteli hizmet sunmaktır. Dolayısıyla güzellik sektöründe var olunduğumuz günden bu güne kadar edindiğimiz bilgi ve tecrübemizle siz salonumuzun misafirlerine sezonun en moda renkleri ile yüz hatlarınızı ortaya çıkaracak porselen makyaj; daha kalkık, daha kıvrık ve daha uzun görünmesi için kirpik lifting uygulaması; bakışlarınızın daha anlamlı olabilmesi için göz yapınıza göre tek tek uygulanan ipek kirpik işlemleri; el ve ayaklarınızın daha sağlıklı bir görünüme sahip olması için manikür ve pedikür uygulamaları alanlarında hizmet sunmaktayız.

Sektöre adım attığımız günden bu güne kadar müşterilerimizle karşılıklı oluşturduğumuz güven ve samimiyet sayesinde sektörün en çok tercih edilen salonu haline geldik. Amacımız daima siz değerli kadın misafirlerimizin salonumuzdan mutlu ve memnun bir şekilde ayrılması oldu. Dolayısıyla sektördeki yenilikleri yakından takip ederek siz değerli kadın misafirlerimizin istek, arzu ve beklentilerinde fark yaratmak başlıca hedefimizdir. Sizde güzelliğinize güzellik katmak için sayfamızda verilen iletişim adreslerinden bize ulaşabilir ve randevu oluşturabilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR