• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Oscar Erkek Kuaförü - Eryaman Erkek Kuaförü

firma adresi

Adres :

Eryaman Şeker Mahallesi 1438 Caddesi 11 / A ( Samine Talat Okul Karşısı) Ankara » Etimesgut
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Ayhan Keçeli
firma websitesi

Web Sitesi :

firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (534) 632 43 85

reklam logosu
  • firma fb
  • firma tw
  • firma instagram

Oscar Erkek Kuaförü olarak birmilyonnokta.com adresinde üye bulunmaktayız. Erkek kuaför ve kişisel bakımı için yılların değişmez noktasıyız. Bizi tercih eden müşterilerimizle aramızda tıpkı bir aile sıcaklığı gibi samimiyet oluşmaktadır. Salonumuzda en usta berberlerimiz görev yapmaktadır. Son derece ustaca kesimler yapıyor ve sizlere memnun kalacağınız bir hizmet sunuyoruz. Bizi tercih ederek daha önce denemediğiniz stilleri gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. En yeni trendleri takip ettiğimiz için sizi tatmin edecek her türlü kesim ve şekillendirmeyi yapabilmekteyiz. Kendimize ve tecrübelerimize güvenerek en zorlu kesimlerin bile altından kalkmaktayız.

Ankara kuaför alanında uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. Bu nedenle yerleşik ve devamlı bir müşteri kitlesine sahibiz. Bu denli çokça tercih edilmemizin sebebi müşterilerimizin istek ve arzularına en iyi şekilde cevap verebiliyor olmamızdır. Böylelikle yaptığımız işten memnun kalan ve sürekli büyüyen bir müşteri kitlesine sahip olmuş olduk. En yeni veya en sıradan fark etmeksizin tüm stilleri yapabilecek yetenekte bir markayız.

Erkek saç tasarımı konusunda son derece titiz çalışmaktayız. Beylerin tarz görünmesi için en kilit noktanın saçlar ve sakallar olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle hareket ederek kaliteli bir hizmet sunabilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Saç yıkama ve erkek ağda hizmetlerimiz de bulunmaktadır. Saç tasarımının en ince noktasına kadar bir bütün görüntü oluşturabilecek tasarımlar yapıyoruz. Böylelikle uzun yıllar boyunca müşterilerimizin en çok tercih ettiği berber salonlarından biri olmayı amaçlıyoruz.

Salonumuzda tek kullanımlık peçete, tek kullanımlık havlu, ve şampuan sistemi vardır. Viza bulunmaktadır. Pazar günleri açığız. Sabah 08.00 - Akşam 22.00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

ankara eryaman berber,ankara eryaman alo berber,ankara eryaman en yakın berber,ankara eryaman berber salonu,ankara eryaman berber dükkanı,ankara eryaman erkek berber salonu,ankara eryaman erkek kuaförü,ankara eryaman erkek kuaför salonu,ankara eryaman alo erkek kuaförü salonu,ankara eryaman alo erkek kuaförü,ankara eryaman erkek kuaför dükkanı,ankara eryaman erkek saç kesim,ankara eryaman erkek saç kesim modelleri,ankara eryaman erkek saç kesim salonu,ankara eryaman erkek saç kesim merkezi,eryaman berber,eryaman alo berber,eryaman en yakın berber,eryaman berber salonu,eryaman berber dükkanı,eryaman erkek berber salonu,eryaman erkek kuaförü,eryaman erkek kuaför salonu,eryaman alo erkek kuaförü salonu,eryaman alo erkek kuaförü,eryaman erkek kuaför dükkanı,eryaman erkek saç kesim,eryaman erkek saç kesim modelleri,eryaman erkek saç kesim salonu,eryaman erkek saç kesim merkezi,etimesgut eryaman erkek kuaför salonu,etimesgut eryaman erkek berber salonu,etimesgut eryaman erkek saç tasarım merkezi,etimesgut eryaman en yakın erkek kuaförü,etimesgut eryaman erkek saç bakım merkezi,etimesgut eryaman erkek saç kesim modelleri,etimesgut eryaman damat tıraşı modelleri,etimesgut eryaman en iyi erkek kuaförü,etimesgut eryaman 2022 damat tıraşı modelleri,etimesgut eryaman erkek ağda salonu,etimesgut erkek kuaför salonu,etimesgut erkek berber salonu,etimesgut erkek saç tasarım merkezi,eryaman en yakın erkek kuaförü,eryaman erkek saç bakım merkezi,eryaman erkek saç kesim modelleri,eryaman damat tıraşı modelleri,eryaman en iyi erkek kuaförü,eryaman 2022 damat tıraşı modelleri,eryaman erkek ağda salonu,

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR