• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Özdemir Oto Kurtarma Yol Yardım ( Yatağan Oto Kurtarma )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Güngör Özdemir

reklam logosu
  • firma fb

Özdemir Oto Kurtarma Yol Yardım ekibi olarak günün her saati hizmet veriyoruz. Şehir içi veya şehirlerarası yolda bize ne zaman ihtiyaç duyarsanız arayabilirsiniz. Aracınızın bakımını düzenli olarak yaptırsanız bile yola çıktığınızda herhangi bir sebepten dolayı bir arıza ile karşı karşıya kalabilirsiniz. En basit sorunlar dâhil en ağır kazalara kadar yardımcı oluyoruz. Yakıtınız bitebilir, lastiğiniz patlayabilir, hatta aracınızın anahtarı kaybolabilir, arabanın kapıları açılamayabilir. Bu ve benzer sorunlarda hizmet veriyoruz.

Muğla yol yardım olarak en hızlı şekilde size ulaşmaya çalışıyor, güvenliğinizi temin ettikten sonra aracınızla ilgileniyoruz. Benzininiz bittiyse en yakın benzinciye götürüyoruz. Eğer tamir gerekiyorsa ikame araç temin ediyoruz. Hasarlıysa en yakın oto servise çekiyoruz.

Yolda kalmanın verdiği moral bozukluğunu güler yüzlü ve yardımsever personelimizle atlatmanız için elimizden geleni yapıyoruz. En kaliteli hizmeti müşteri odaklı misyonumuz ile insan için insana yönelik sloganıyla veriyoruz.

Titiz yaklaşıyoruz. Her model aracı taşıyoruz. Teknolojik gelişmeleri takip ederek en son ekipmanı alıyor ve kullanıyoruz. Her geçen gün kendisini yenileyen firmamız, yenilikçi, hızlı ve güvenilirliği ile tanınır. Bu unsurun yanında ekonomik oluşu da dikkat çekicidir. Kişiye özel olması, hızlı ulaşımı sağlar.

Bize telefon numaralarımızdan ulaşabilir, gerekli bilgiyi alabilirsiniz. Ayrıca memnuniyetinizi de isteklerinizi de tarafımıza bildirebilirsiniz. Gelen geri dönüşler sayesinde hizmetimizin kalitesini daha da artırmak için gayret ediyoruz. Yardım gerektiğinde hızlı bir şekilde yanınızda oluruz!

muğla yatağan oto kurtarma,
muğla yatağan oto yol yardım,
muğla yatağan oto çekici,
muğla yatağan oto kurtarıcı,
muğla yatağan 7/24 oto kurtarma,
muğla yatağan acil yol yardım,
muğla yatağan 7/24 oto çekici,
muğla yatağan alo oto kurtarıcı,
muğla yatağan alo yol yardım,
muğla yatağan arızalı araç taşımacılığı,
yatağan oto kurtarma,
yatağan oto yol yardım,
yatağan oto çekici,
yatağan oto kurtarıcı,
yatağan 7/24 oto kurtarma,
yatağan acil yol yardım,
yatağan 7/24 oto çekici,
yatağan alo oto kurtarıcı,
yatağan alo yol yardım,
yatağan arızalı araç taşımacılığı,
firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR