• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu ( İstanbul Tuzla Evora Anaokulu )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

İpek Emanet

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

birmilyonnokta.com üyesi Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu olarak sizlere ve minik yavrularınıza özel hizmet vermekteyiz. Pedagojik açıdan son derece önemli olan okul öncesi eğitim için bizi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Uzman kadromuz çocuklara özel eğitim programlarına hakimdir. Her türlü çocuk gelişimi alanında eğitimlerimiz bulunmaktadır. Günlük hayatın koşuşturmasında çocuklarına gerekli ilgiyi göstermeyen ebeveynlere yardımcı olabilecek kalibrede bir eğitim vermekteyiz. Çocukların anaokulumuzda geçirdiği süre boyunca velilerinin yokluğunu hissetmeyeceklerini garanti ediyoruz. Her zaman uzman kadromuza ve öğretmenlerimize güvenebilirsiniz.

Çocuk gelişimi alanında diplomalı eğitmenlerimiz çocuklarınızın bilişsel gelişimini yakından takip eder ve her birine özel ilgi gösterir. Bu sayede anaokulumuzda geçirdikleri vakit boyunca oldukça verimli ve oldukça öğretici günler geçirirler. Anne babaların gönül rahatlığıyla bizi tercih etmesinin başlıca sebebi İstanbul eğitim sektörünün en önemli kriteri olan psikolojik ve bedensel eğitim öğretimi en etkili biçimde çocuklara aktarabilmemizdir.

Okul öncesi öğretimin son derece önem kazandığı İstanbul hem kalabalık hem de yoğun iş tempolarına sahne olmaktadır. Bu kargaşada çocuklarına gerekli özeni göstermeyen veliler için en kolay yol çocuklarını bir kreşe kaydettirmektir. Biz bu nedenle en doğru eğitim politikamızla en uygun seçeneğiz. Hem eğlenceli etkinliklerle hem de öğretici derslerle çocuklarınız için çok faydalı bir eğitim müfredatına sahibiz. Kurumsal ve öğretici politikalarımızla her geçen gün bizden memnun kalan daha çok insana ulaşıyoruz.

orabilimanaokulu.com istanbul pendik özel anaokolu,istanbul pendik en yakın anaokulu,istanbul pendik özel kreş fiyatları,istanbul pendik okul öncesi eğitim merkezi,istanbul pendik tavsiye edilen kreşler,istanbul pendik anne baba tercihi kreş,istanbul pendik en yakın kreş,istanbul pendik gündüz bakımevi,istanbul pendik uygun fiyatlı anaokulu,istanbul pendik özel anaokulu fiyatları,istanbul pendik çocuk etkinlik merkezi,pendik özel anaokolu,pendik en yakın anaokulu,pendik özel kreş fiyatları,pendik okul öncesi eğitim merkezi,pendik tavsiye edilen kreşler,pendik anne baba tercihi kreş,pendik en yakın kreş,pendik gündüz bakımevi,pendik uygun fiyatlı anaokulu,pendik özel anaokulu fiyatları,pendik çocuk etkinlik merkezi,istanbul kartal özel anaokolu,istanbul kartal en yakın anaokulu,istanbul kartal özel kreş fiyatları,istanbul kartal okul öncesi eğitim merkezi,istanbul kartal tavsiye edilen kreşler,istanbul kartal anne baba tercihi kreş,istanbul kartal en yakın kreş,istanbul kartal gündüz bakımevi,istanbul kartal uygun fiyatlı anaokulu,istanbul kartal özel anaokulu fiyatları,istanbul kartal çocuk etkinlik merkezi,kartal özel anaokolu,kartal en yakın anaokulu,kartal özel kreş fiyatları,kartal okul öncesi eğitim merkezi,kartal tavsiye edilen kreşler,kartal anne baba tercihi kreş,kartal en yakın kreş,kartal gündüz bakımevi,kartal uygun fiyatlı anaokulu,kartal özel anaokulu fiyatları,kartal çocuk etkinlik merkezi,istanbul sultanbeyli özel anaokolu,istanbul sultanbeyli en yakın anaokulu,istanbul sultanbeyli özel kreş fiyatları,istanbul sultanbeyli okul öncesi eğitim merkezi,istanbul sultanbeyli tavsiye edilen kreşler,istanbul sultanbeyli anne baba tercihi kreş,istanbul sultanbeyli en yakın kreş,istanbul sultanbeyli gündüz bakımevi,istanbul sultanbeyli uygun fiyatlı anaokulu,istanbul sultanbeyli özel anaokulu fiyatları,istanbul sultanbeyli çocuk etkinlik merkezi,sultanbeyli özel anaokolu,sultanbeyli en yakın anaokulu,sultanbeyli özel kreş fiyatları,sultanbeyli okul öncesi eğitim merkezi,sultanbeyli tavsiye edilen kreşler,sultanbeyli anne baba tercihi kreş,sultanbeyli en yakın kreş,sultanbeyli gündüz bakımevi,sultanbeyli uygun fiyatlı anaokulu,sultanbeyli özel anaokulu fiyatları,sultanbeyli çocuk etkinlik merkezi,
firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR