• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

Özgünsoy Asansör ( Yenişehir Asansör Firmaları )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Mehmet Bozkurt - Özgür Gündoğan

reklam logosu
  • firma instagram

Özgünsoy Asansör olarak günümüz teknolojisini sizlere sunmaktayız. Her tip ve kapasite de asansör tesis ederek yardımcı olmaktayız. Asansörün tesis ettikten sonra servis hizmetleri konusunda da yardımcı olmaktayız. İşletmemiz Mersin’nin Toroslar ilçesinde haftanın her günü sizleri bekler.

Mersin asansörhizmetleri konusunda EN 81 standartlarına uygun ürünlerimiz mevcuttur. CE belgesine sahiptir. Bakım hizmetlerimizde EN 13015 kapsamında yapılmaktadır. İşletmemiz asansör tesisi ve bakımı konusunda gereken yetkinliğe sahiptir. Gerekli yasal prosedürler uygulanır. İşletmemiz uzun senelerdir insan asansörleri, yük asansörleri, asansör butonları ve diğer ekipmanlarla geçmişten bugüne dek sizlere yardımcı olmaktadır. Yaptığımız her işlem en verimli şekilde yapılır. Kaliteli ve şık tasarımlarımız mevcuttur. Montaj sürecimizi profesyonelce yerine getiriyoruz. İşletmemiz hedefe uygun asansör temin eder. Yıllardır müşterilerimize iyi bir hizmet sunuyoruz. Verimli bir müşteri ilişkimiz vardır. En uygun ekipmanlarla birlikte size yardımcı olmayı hedef edinmiş bir yapımız vardır.

İşletmemiz gelişen ve değişen teknolojilere uyum sağlar. Modernizasyon çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Her çalışamamız çağa uyumludur. Daha pratik çözümlerle verim almak için elimizden geleni fazlasını yapıyoruz. İşletmemiz bölge halkının öncü ve örnek işletmeleri arasında yer alır. Gücünü kalitesinden alır. Her çalışanımız gerekli eğitim ve altyapıya sahiptir. Bu sayede sorunlar ortadan kalkar. Apartman, iş yeri, büyük binalar, kamu ve devlet kurumları gibi birçok yere asansör tesis etmekteyiz. Fiyatlarımız da bütçenize uygun seçenekler sunar.

mail;[email protected]

Mersin Yenişehir asansör firmaları,
Mersin Yenişehir asansör firması,
Mersin Yenişehir asansör şirketi,
Mersin Yenişehir asansör şirketleri,
Yenişehir asansör firmaları,
Yenişehir asansör firması,
Yenişehir asansör şirketi,
Yenişehir asansör şirketleri,
firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR