• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Özgür Hafriyat

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

İbrahim Can Bucaklı & Özgür Bucaklı

reklam logosu
  • firma instagram

Özgür Hafriyat, birmilyonnokta.com üyesi olarak hizmet vermektedir. Firmamız Antalya hafriyat sektörünün önde gelen isimlerinden biridir. Uzun zamandır bu sektörde hizmet vermekte olan firmamız bilgi ve birikim sahibi ekip eşliğinde çalışmalar gerçekleştirmektedir. Aksu üzerinde bulunan firmamız geniş kapsamlı hafriyat çalışmaları yaparak hizmet vermektedir.

Hafriyat sektöründe tecrübe sahibi ekiple çalışmak her zaman önemlidir. Zaman kaybının yaşanmaması, herhangi bir tehlikenin olmaması için tercih edilen firmanın bilgi ve birikim sahibi olması gerekir. Bizler uzun zamandır bu alanda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu sayede bilgi ve birikimlerimizi geliştirme imkanı buluyoruz. Tam donanımlı firma olarak geniş kapsamlı çalışmalar yapıyoruz. Firmamızda yeterli sayıda araç ve ekip bulunmaktadır. Bu sayede bizler aynı süre içinde farklı adreslerde hizmet verebiliyoruz.

Firma olarak yıkma ve kırma hizmeti veriyoruz. Aynı zamanda ihtiyaç durumunda taşıma hizmeti veriyoruz. Kazı yapıyor, sürme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bizler farklı özelliklerdeki araçlar sayesinde farklı çalışmalar yapabiliyoruz. Sizler de ihtiyaç duyduğunuz her an firmamızla iletişime geçerek çalışmalarımızdan faydalanabilirsiniz. Çalışmalarımız saatlik veya günlük olarak gerçekleştirilir. İhtiyaç duyduğunuz işlem için firmamızı tercih edebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz. Firmamızda kullanılan tüm araçların bakımı düzenli olarak yapılmaktadır. Araçların bakımı aksatılmadığı gibi araçlardan kaynaklı herhangi bir sorun yaşanmaz. Doğru ve güvenilir hizmetten faydalanmak için hafriyat firmamızı tercih edebilirsiniz. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de profesyonel çalışmalarla hizmet vermeye devam edeceğiz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR