• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Pati Veteriner Kliniği

firma adresi

Adres :

Yenişehir Mahallesi Erkilet Bulvarı No: 55/b Kayseri » Kocasinan
firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Gökhan Şimşek
firma email

E-Posta Adresi :

[email protected]
firma wp

Whatsapp 1:

0 (551) 678 03 39

reklam logosu
  • firma instagram

Can dostlarımızın en özel dostu Pati Veteriner Kliniği birmilyonnokta.com üyeliğiyle tedavi hizmetlerini vermeye devam ediyor. Uzman veteriner hekimlerimiz ve yardımcı personellerimiz ile en son tedavi yöntemlerini uyguluyoruz. Evcil hayvanlarımızın sağlığı bizler için çok önemlidir. Gönül rahatlığıyla gözünüz arkada kalmadan bize emanet edebilirsiniz. Onların eşsiz ve masum dünyalarını güzelleştirmek adına tam kadro hizmetinizdeyiz. Kayseri evcil hayvan sektörüne giriş yaptığımız tarihten beri hem evcil hayvanlarımızı hem de yardıma ihtiyacı olan dostlarımızı tedavi ediyoruz.

Doğru teşhis ve tedavi uygulayabilmek için tahlillerimizi tamamladıktan sonra işlemlerimize başlıyoruz. Rutin bakım kontrolleri için gelmiş olsanız dahi vitamin değerleri ve diğer kan değerlerine bakabilmekteyiz. Kısırlaştırma, tırnak kesimi ve aşılama işlemlerini yapmaktayız. Evcil hayvanlarınızın ihtiyacı olan mamaları da bizler aracılığıyla temin edebilmektesiniz. En kaliteli en sağlıklı mamalar ile onları buluşturuyoruz. Gündelik hareketlerinde olumsuz herhangi bir değişiklik dikkatinizi çekerse bizler ile irtibata geçebilirsiniz. Minik dostlarımız sıkıntılarını dile getiremiyor bu sebeple bizlerin onları anlamalarına ihtiyaç duyuyorlar.

Cerrahi işlemler gerektiren durumlar olursa kendilerine gelene kadar ve herhangi bir tehlike kalmayana kadar kliniğimizde kalıyorlar. Kontrolleri tamamlanınca sizlerle görüştürüyoruz. Uygulamalarımızın tamamı yasal kurallar çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. Can dostlarımızın sağlıkları bizlerin sağlıkları kadar değerlidir. Lütfen onları ihmal etmeyelim. Fiyatlarımızın tamamı belirlenen veteriner ücretleri tarifesi kapsamında belirlenmektedir. Uygun ödeme koşulları ve kampanyalarımız hakkında bilgi almak için bizleri arayabilirsiniz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR