• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98

Pet Station

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Arslan Onur Korucu

  • firma instagram

Pet Stations olarak siz değerli müşterilerimize sevimli hayvan dostlarınızın ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri temin edebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunu yaparken önceliğimiz minik dostlarınızın sağlıklarını düşünerek, ihtiyaca cevap verebilecek en iyi ve kaliteli ürün çeşitliliğini sağlamak oldu. Evcil dostlarımızın da tıpkı bizler gibi çok çeşitli ihtiyaçları olduğundan hareketle binlerce farklı ürünü bünyemizde barındırmaktayız.

Bursa Evcil Hayvan denilince ilk akla gelen marka olma yolunda bu güne kadar çok yol kat etsek de, her zaman kendimizi yenileyerek hizmet vermeye gayret göstermekteyiz. Bunu yaparken de kendimizi geliştirerek, sizlerin beklentilerini en üst seviyede karşılamanın çabası içerisindeyiz. Bu doğrultuda tanınan ve güvenirliliği kanıtlanmış markalarla çalışmayı prensip edindik. Bünyemizde bulundurduğumuz zengin ürün yelpazesini, sevimli dostlarımızın seveceği şekilde oluşturduk.

Müşterilerimizle ilişkilerimizi daima pozitif tutarak, sizlere sadece satış aşamasında değil, satış sonrasında da ürün ve hizmetlerimizle desteklemeye devam etmekteyiz. Yaşam alanlarınızı paylaştığınız evcil hayvanlarınızın sağlığı ev halkının sağlıklarını da etkilediğinden, bu konuda ayrıca dikkatli ve özenli davranmaya gayret etmekteyiz.

Satın aldığınız ürünlerin kalite standartlarına uygun ürünler olduğunu bilerek, gönül rahatlığı ile evcil dostlarınıza kullandırabilirsiniz. Evlerimizin birer bireyi olan evcil hayvanlarımızın beslenmelerinden sağlıklarına, oyuncaklarından bakım ürünlerine kadar pek çok ürünü mağazamızda sizlerle buluşturuyoruz. Evcil hayvan beslemenin önemli bir sorumluluk olduğunun bilincinde olarak bu sorumluluğunuzu sizlerle paylaşmayı hedef edindik. Bunun için de Pet Stations olarak üzerimize düşenleri yapmaya gayret göstermekteyiz. Tüm hayvan severleri mağazamızda görmekten mutluluk duyarız.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR