• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Posvital Veteriner Polikliniği ( Afyon Pet Kuaför )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Vet. Hek. Tevfik Yücel

reklam logosu
  • firma fb
  • firma instagram

Afyonkarahisar'ın en iyi veteriner kliniği Posvital Veteriner Polikliniği'ne hoş geldiniz! Deneyimli ve şefkatli veteriner hekimler, hemşireler ve personelden oluşan ekibimizle evcil hayvanlarınız için birinci sınıf bakım sağlamaktan gurur duyuyoruz. En son teknolojimiz, en yüksek hayvan sağlığı bakımı standartlarına olan bağlılığımızla birleştiğinde, evcil hayvanınızın her zaman emin ellerde olduğu anlamına gelir.

Evcil hayvanınızla aranızdaki bağın özel olduğunun farkındayız ve kliniğimize yaptığınız her ziyaretin mümkün olduğunca rahat ve stressiz geçmesi için çalışıyoruz. Size ve sevgili evcil hayvanınıza yıllarca hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz. Posvital Veteriner Polikliniği'nde evcil hayvanınız için en yüksek kalitede bakım sağlamaktan gurur duyuyoruz. Sevgili evcil hayvanınızın ailenizin bir parçası olduğunun ve mevcut en iyi tedaviyi hak ettiğinin farkındayız. Deneyimli veteriner hekimlerden oluşan ekibimiz, tedavi ettiğimiz her hayvana şefkatli ve kişiselleştirilmiş bakım sağlamaya kendini adamıştır. Evcil hayvanınızın mümkün olan en iyi tedaviyi almasını sağlamak için önleyici bakım, cerrahi ve diş çalışmaları gibi çok çeşitli hizmetlerde uzmanız. Afyonkarahisar veteriner kliniği olarak, evcil dostunuzun veteriner ziyareti sırasında endişe yaşadığını biliyoruz, bu nedenle ekibimiz evcil hayvanınızın rahat ve güvende hissetmesini sağlamak için özel önlemler alıyor. Müşterilerimizle güçlü ilişkiler kurmaya ve her ziyaretin hem bilgilendirici hem de keyifli geçmesini sağlamaya çalışıyoruz.

Tesisimiz her türlü acil durumla başa çıkabilecek şekilde tam donanımlıdır ve evcil hayvanınızın emin ellerde olduğu konusunda içinizin rahat olmasını sağlar. Posvital Veteriner Polikliniği olarak, evcil hayvanınız için kaliteli bakım sağlamayı taahhüt ediyoruz. Sizi ve tüylü dostunuzu en kısa zamanda kliniğimizde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz!

afyon merkez veteriner,

afyon merkez veteriner hekim,

afyon merkez veteriner kliniği,

afyon veteriner kiliniği,

afyon kedi köpek kısırlaştırma,

afyon 7/24 veteriner hekim,

afyon alo veteriner kliniği,

afyon acil veteriner kliniği,

afyon kedi köpek aşılama,

afyon pet kuaför,

afyon pet cerrahi müdahale,

afyon kedi köpek traşı,

afyon pet labaratuvar,

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR