• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Ramo Oto Kurtarma ( Şereflikoçhisar Yol Yardım )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Ramazan İnel

reklam logosu
  • firma instagram

Ankara ili Şereflikoçhisar ilçesinde hizmet veren Ramo Oto Kurtarma birmilyonnokta üyelerinden bir tanesidir. Günümüz şartlarında kullandığımız araçların her zaman arıza çıkarabilmektedirler. Hiç beklemediğimiz anda arıza çıkararak yolda bırakıp mağdur etmektedir. İvedi işimiz olduğu zaman, işlerimize doğru yolda olurken, hastaneye giderken, uzun yola çıktığımızda vb. gibi durumlarda arıza sonucu yolda kalabiliriz. Bu gibi durumlarda çekici hizmetinin acil bir şekilde gelmesi gerekir. Biz bu noktada devreye girerek sunduğumuz hizmetin acele olması, yedekte çekicilerin ve şoförlerimizin olması sunduğumuz hizmetin ivedi bir şekilde yerine getirilmesi durumunda çok büyük yardımcı olmaktadır. Müşterilerimizin bizlere ulaşması durumunda gönderdikleri konuma en kısa sürede gelerek sizlerin araçlarını güvenli ve hızlı bir şekilde istediğiniz yere götürmekteyiz.

Arabalar insanlar için çok önemlidir. Her insan arabasına çok büyük önem verir, çok ilgilenir, çok sever. Biz de bu ilgiyi ve sevgiyi bildiğimiz için arabalarınızı çekici araçlarımıza yüklerken kullandığımız halatların bakımlarını tam zamanında yaparak, çekiciyi kullanan şoförlerimizin deneyim ve tecrübesine çok büyük bir önem vererek siz müşterilerimizin arabalarına hiç bir zarar gelmemesi için elimizden gelenin her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Verdiğimiz hizmet karşısında arabalarınızı güvenli bir şekilde çekiciye yükleyerek deneyimli şoförlerimiz sayesinde teslimat adresine en hızlı ve en güvenilir bir şekilde maddi olarak uygun fiyatlara götürmekteyiz. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuz zaman Ankara oto kurtarma sektöründe en güvenilir işletmelerden biri olmakla gurur duyuyoruz.

ankara şereflikoçhisar oto yol yardım,
ankara şereflikoçhisar oto kurtarma,
ankara şereflikoçhisar oto çekici,
ankara şereflikoçhisar 7/24 yol yardım,
ankara şereflikoçhisar acil oto çekici,
ankara şereflikoçhisar 7/24 oto yol yardım,
ankara şereflikoçhisar hasarlı araç oto çekici,
ankara şereflikoçhisar şehirler arası oto kurtarma,
şereflikoçhisar oto yol yardım,
şereflikoçhisar oto kurtarma,
şereflikoçhisar oto çekici,
şereflikoçhisar 7/24 yol yardım,
şereflikoçhisar acil oto çekici,
şereflikoçhisar 7/24 oto yol yardım,
şereflikoçhisar hasarlı araç oto çekici,
şereflikoçhisar şehirler arası oto kurtarma,
firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR