• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Sefam Oto Kurtarma Hurda ( Çayeli Acil Oto Kurtarıcı )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Selim Yıldız - Fatih Yıldız - Muhammet Yıldız

reklam logosu
  • firma fb
  • firma tw

Araç sahiplerinin en çok ihtiyacı olan anda yardımına koşan Sefam Oto Kurtarma Hurda, birmilyonnokta.com ailesinin başarılı üyelerinden biridir. Trafikte hızla artan araçların kazaya karışma veya arızalanma ihtimali kaçınılmaz olabiliyor. Bir andan arızalanan ve sorununu çözemediğiniz araçlar sizi ulaşım zamanı yolda bıraktığında iyi bir oto kurtarıcıya ihtiyaç duyarsınız. Kontrolünüz dışında kalan araçlarınızın bulunduğu noktadan istediğiniz adrese taşınmasını gerçekleştiren firmamız, Rize yol yardım alanında durmadan çalışmaktadır.

Yolda kalan ve yardım için bizimle iletişime geçen tüm araç sahiplerinin bulundukları adrese ivedilikle ekibimizi yönlendirerek en kısa zamanda sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Rize ve çevre yollara son derece hakim olan ekibimiz, bulunduğunuz konuma vararak aracınızı dikkatlice çekiciye yüklemekte ve itina ile taşımaktadır. Öncelik amacımız müşterilerimizin sorununu gidermek olduğu için aldığımız tüm araçları en yakın oto servise götürmeye büyük özen gösteriyoruz. Böylece müşterilerimizi fazla masraftan kurtarmış oluyoruz.

Tabii ki lastik patlaması sonucunda yolda kalan müşterilerimize yerinde hizmet vererek lastik değişimi yapıyor ve güvenle yola devam etmelerini sağlıyoruz. Yol yardımında başarılı hizmetleriyle birlikte firmamız metal hurda alımı yaparak işe yaramayan metallerin tekrar sanayiye kazandırılmasına vesile oluyor. Bununla da hem çevre sağlığına hem de ekonomiye katkıda bulunmuş oluyoruz.

Sunduğumuz tüm hizmetlerimizde kalitemizi konuşturarak yolumuza inamla devam ediyoruz. Siz de yarım kalan yollarınızı güvenle sonlandırmak istiyorsanız bize bir alo demeniz yeterlidir.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR