• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Sevoobutikk

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Sevda Uyanık

  • firma fb
  • firma tw
  • firma instagram

kokunlahatirlan.net

Giydiğimiz kıyafetler tarzımızı, tarzımız da bizi yansıtır. Güzel görünmek, kendimize yakışanı seçip giymek isteriz. Butiğimiz her çeşitten giyim ürünleriyle kendi stilinize, bedeninize uygun kıyafeti kolayca bulabileceğiniz bir mekan. Kendinizi rahat hissedip dilediğiniz kadar vakit geçirebileceğiniz butiğimizde sizler için çok farklı çeşitten ürünleri bir araya topladık. Tesettürden çocuk giyime, çantalardan iç giyime birbirinden farklı kıyafeti, ayakkabı ve aksesuarı mağaza mağaza dolaşmaya gerek kalmadan aynı yerde bulabileceksiniz.

Ürün çeşitliliğimizin yanında ödeme kolaylığıyla da Kayseri giyim sektörünün önde gelenleri olma yolundayız. Perakende satışlarımız olduğu gibi toptan satış imkanımız da mevcut. Ürünlerimizi kargo ile de sizlere ulaştırıyoruz. Kargo bedelinin alıcıya ait olduğu alışverişte istediğiniz ürünlerle sizi kavuşturuyoruz. Kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme güvenilir alışverişin teminatını size veriyoruz ve gönül rahatlığıyla evinizden alışverişin tadını çıkarmanızı istiyoruz.

Özenle seçilmiş kumaşların, farklı desenlerle buluştuğu mağazamızda renkli giyim dünyasının büyüsüne kapılmanız mümkün. Farklı trendleri takip ederek size en güzel ürünleri sunmak en büyük amaçlarımızdandır. Müşterilerimizin memnun olması, onların alışverişlerinden keyif alması bizim için çok önemlidir. Beğendiğiniz elbiselerin çeşitli renklerini, gözünüze küçük gelen topuklu ayakkabın büyük numarasını rahatlıkla bulabildiğiniz butikte çalışanlarımız en keyifli alışveriş için her zaman sizin hizmetinizdedir. Güler yüzlü personelimiz ve yıllardan beri süregelen esnaflık geleneklerimizle her gün aynı enerjiyle mağazamızın kapılarını sizlere açıyoruz.

firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR