• call img
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • line
  • 444 24 98
firma logo

Şimşek Oto Kurtarma ( Sarıçam Oto Kurtarıcı Firması )

firma sektörü

Sektör :

firma yetkilisi

Yetkili Kişi :

Bilge Kağan Bildirici

reklam logosu
  • firma instagram

Araç sürücüleri tarafından sıkça tercih edilen Şimşek Oto Kurtarma şirketi http://birmilyonnokta.com/ üyesidir. Günümüz döneminde herkesin bireysel veya toplumsal olarak kullandığı araçlar vardır. Bu araçların sorunsuz şekilde ulaşım sağlaması büyük önem sağlamaktadır. Yaşanan arızalar birçok insanın hayatındaki düzeni sekteye uğratmaktadır. Araç sürücülerinin yaşadığı aksaklıklarda 7/24 hizmet sistemiyle destek sağlayan şirketimiz acil durumlarda kurtarıcı görevi görmektedir. Araçlarda yaşanan arızalar sürücüler için sorun oluştururken geç saatlerde yaşanması işleri daha da zorlaştırır. Adana yol yardım sektöründe destek ekibi bulmakta zorlanan araç sahipleri için bu noktada firmamız devreye girmektedir. Geç saatlerde sorun yaşayan araç sahipleri saatte şirketimizden destek alabilirler.

İş ve gündelik hayatın yoğun şekilde ilerlediği büyük şehrimizde araçlar büyük önem taşımaktadır. Kalabalık trafikte meydana gelecek araç sorunları öteki sürücüleri de etkilemektedir. Araç bakımlarına dikkat edilse dahi beklenmeyen arızalar oluşabilmektedir. Önüne geçilemeyen sorunların hızlıca halledilmesi düzenin tekrar sağlanmasında büyük önem taşır. Bizler de müşterilerin ve diğer sürücülerin mağdur olmasının önüne geçmek adına her zaman en hızlı desteği sağlamayı ilke edinmekteyiz. Bu süreçte şirketimiz yer ve zaman konusunda iyi organize edilmiş, tecrübeli kadrosuyla sizlere sorunsuz bir hizmet sağlamaktadır.

Müşterilere önem veren firmamıza her gün ve her saat ulaşmanız mümkündür. Ulaşılabilirlik konusunda öne çıkan firmamız değerli sürücülerin yaşadığı olumsuzluklarda onlara destek olmak için hazır beklemektedir.

adana sarıçam acil oto kurtarıcı firması,
acil yol yardım firması,
7/24 yol yardım firması,
hasarlı araç taşımacılığı,
7/24 oto çekici firması,
7/24 oto kurtarıcı firması,
adana oto kurtarıcı firması,
oto kurtarıcı hizmeti,
sarıçam şehirler arası oto kurtarıcı,
7/24 oto kurtarıcı hizmeti,
şehir içi oto kurtarıcı hizmeti,
oto kurtarma firması,
oto kurtarma firmaları,
alo oto kurtarıcı,
profesyonel oto kurtarıcı,
güvenilir oto kurtarıcı,
firma etiketleri Firma Etiketleri
BENZER FİRMALAR